0527 61 47 67
Stuur ons een e-mail
Support
Aanmelden nieuwsbrief

naar overzicht

Webinar | Materieelverhuur in Metacom: een optimaal proces

Materieelverhuur_klein Materiaal en materieel zijn kostbare activa binnen jouw organisatie. Dit wil je goed kunnen beheren, om het zo optimaal mogelijk in te zetten. Waar is het, wat kost het, wat zijn de opbrengsten? Optimaliseer daarom je materieelverhuur proces met Metacom.

Van boormachines tot rijplaten en van een aggregaat tot rolsteigers. De processen bij inhuur, verhuur, koop en onderhoud van materieel regel je centraal met de module Materieelverhuur in Metacom. Alle verhuur processen van het moment van bestelling tot en met financiële afhandeling worden hiermee ondersteund. 

De aansturing van het logistieke proces begint met het plaatsen van een bestelling door de uitvoerder/projectleider. De bestelling komt via een digitale weg aan in het magazijn, waarbij er een pickbon wordt gemaakt. Het systeem verzorgt daarna de bevestiging richting opdrachtgever. Het kan bijvoorbeeld ook transporten en inhuur bij derden plannen.

Voor wie is deze webinar? Materieelbeheerders in de bouw, infra of aanverwante sectoren. De module Materieelverhuur wordt met name gebruikt voor de inzet van onbemand materieel.

Dus, wil jij geen spullen meer kwijtraken? Maar op elk moment zien waar iets zou moeten liggen, ook met terugwerkende kracht? Meld je dan aan voor deze webinar en maak kennis met Materieelverhuur in Metacom.  

Overige gegevens:
- Donderdag 21 juli 2022
- Van 11.30 - 12.30 uur
- Marvin Hooijer (Metacom consultant) & Erwin Winters (Metacom Online consultant)

Schrijf mij in

blog

Digitalisering.header-(1)_(1)_.png

3 uitdagingen voor de bouw & de rol van digitalisering

Een enorm woningtekort , duurzaamheid en te weinig personeel: de komende jaren staat de bouw een enorme opgave te wachten. Hoe ga je om met deze uitdagingen? In deze blog zoomen we verder in op deze drie grote uitdagingen en ontdek je welke rol digitalisering hierbij speelt.

Lees verder

case studies

Realtime inzicht in logistieke planning

bekijk de case study

nieuws

VanVelsen-mtco

Digitaliseren van kritische bedrijfsprocessen essentieel voor veel bedrijven in de gww | Van Velsen Reflectielijnen

“Duizenden werkopdrachten per jaar en een veelvoud aan werkdocumenten die van de buiten- naar de binnendienst gaan en verwerkt moesten worden. Dat kan handiger”, dacht Jasper van Wilsem, controller bij Van Velsen Reflectielijnen (VVR). Het bedrijf is gespecialiseerd in het aanbrengen van belijning en markering. Vanaf 2018 heeft VVR met Van Meijel Automatisering een ware professionaliseringsslag ingezet, waarbij diverse documentstromen gedigitaliseerd zijn, waaronder het werkbonnenproces.

Lees verder