0527 61 47 67
Stuur ons een e-mail
Support
Aanmelden nieuwsbrief

naar overzicht

Webinar | Het volledige proces van order to cash digitaal

webinar_ordertocash_groot.png Verkoopfacturen worden vaak al digitaal verstuurd. Wist je dat je dit proces ook kunt automatiseren? Met de verkoopfactuur package in Metacom Online kun je verkoopfacturen altijd automatisch aanmaken, bijwerken en versturen. Ontdek meer in deze webinar.

Met de verkoopfactuur package stel je per klant automatisch een factuur op vanuit de werkbonnen, materiaal uitgiftes of bijvoorbeeld de uitzendkrachten. De factuur kun je bundelen per project per maand, per dag, maandelijks of per vier weken.

Op de factuurdatum wordt de factuur automatisch doorgezet naar een fiatteringsroute, óf hij wordt verstuurd. Deze fiatteringsroute kun je flexibel inrichten per bedrijf, relatie of project. Zo kun je instellen dat de klant de factuur digitaal kan accorderen. Ook kun je kiezen of de factuur per e-mail wordt verzonden of dat je de factuur naar een extern boekhoudsysteem stuurt om financieel te boeken. Bijvoorbeeld in Metacom. Tot slot kun je automatische aanmaningsprocedures opzetten per relatie.

Kortom, werken met de verkoopfactuur package in Metacom Online heeft diverse voordelen. Handmatig werk is verleden tijd én je tilt de efficiency in je organisatie naar een hoger level.

Meer weten over het automatiseren van je verkoopfacturen? Meld je dan aan voor de webinar.

Overige gegevens
- Dinsdag 21 april
- Van 13.30 tot 14.00 uur

Schrijf mij in

blog

pets-cattle-blog

Pets versus Cattle | Hoe je het best kunt omgaan met je IT omgeving

Wellicht heb je het al eens gehoord: Pets versus Cattle. Dit is een metafoor die we gebruiken binnen IT, maar wat bedoelen we hier dan mee? En waarom is het ook als “niet-hardcore-IT-er” goed om de strekking van deze metafoor te snappen?

Lees verder

case studies

smink-header-klein

Sneller werken met digitale werkorders in Metacom Online

bekijk de case study

nieuws

corona_nieuwsitem

Maatregelen bij VanMeijel in verband met coronavirus

Naar aanleiding van het advies vanuit de overheid en het RIVM, hebben ook wij maatregelen ingevoerd met betrekking tot de beperking van de verspreiding van het coronavirus. Hiermee willen we de balans vinden tussen de gezondheid van de medewerkers van ons en onze klanten, en de continuïteit van uw bedrijfsvoering en onze dienstverlening. De kern? VanMeijel blijft voor u klaarstaan.

Lees verder