0527 61 47 67
Stuur ons een e-mail
Support
Aanmelden nieuwsbrief

naar overzicht

Webinar | Het volledige proces van order to cash digitaal

webinar_ordertocash_groot.png Verkoopfacturen worden vaak al digitaal verstuurd. Wist je dat je dit proces ook kunt automatiseren? Met de verkoopfactuur package in Metacom Online kun je verkoopfacturen altijd automatisch aanmaken, bijwerken en versturen. Ontdek meer in deze webinar.

Met de verkoopfactuur package stel je per klant automatisch een factuur op vanuit de werkbonnen, materiaal uitgiftes of bijvoorbeeld de uitzendkrachten. De factuur kun je bundelen per project per maand, per dag, maandelijks of per vier weken.

Op de factuurdatum wordt de factuur automatisch doorgezet naar een fiatteringsroute, óf hij wordt verstuurd. Deze fiatteringsroute kun je flexibel inrichten per bedrijf, relatie of project. Zo kun je instellen dat de klant de factuur digitaal kan accorderen. Ook kun je kiezen of de factuur per e-mail wordt verzonden of dat je de factuur naar een extern boekhoudsysteem stuurt om financieel te boeken. Bijvoorbeeld in Metacom. Tot slot kun je automatische aanmaningsprocedures opzetten per relatie.

Kortom, werken met de verkoopfactuur package in Metacom Online heeft diverse voordelen. Handmatig werk is verleden tijd én je tilt de efficiency in je organisatie naar een hoger level.

Meer weten over het automatiseren van je verkoopfacturen? Meld je dan aan voor de webinar.

Overige gegevens
- Donderdag 18 juni
- Van 13.30 tot 14.00 uur

Schrijf mij in

blog

liquiditeitsprognose-blog

Inzicht in de liquiditeit van je bedrijf

In deze tijd hoor ik vaak dat inzicht in je liquiditeit van groot belang is, juist nu! Natuurlijk begrijp ik dat je zorgen kan hebben over je financiële positie in crisistijd, maar inzicht in de liquiditeitspositie is natuurlijk áltijd van belang. Ach.. laten wij die discussie hier niet voeren. Maar laat mij van het moment gebruik maken om een, volgens ons, onderbelichte functionaliteit in Metacom te presenteren. Namelijk, de liquiditeitsprognose.

Lees verder

case studies

Header-Case-vanDoorn -mob750x540

Breed digitaliseren binnen de organisatie

bekijk de case study

nieuws

header-verboonmaasland

Herimplementatie Verboon Maasland: ‘Oude gewoontes’ loslaten met digitalisering

Waar wil je over 1000 dagen staan met je organisatie? Rondom deze vraag ging het familiebedrijf Verboon Maasland een klein jaar geleden met VanMeijel om tafel. Ondanks een jarenlange samenwerking maakte Verboon Maasland te weinig gebruik van de functionaliteiten van het Metacom platform. Dit terwijl het platform het aannemingsbedrijf kan helpen met innoveren. Daarom werd met een strategiesessie een stip op de horizon gezet. Verboon Maasland en VanMeijel kozen voor een herimplementatie.

Lees verder