0527 61 47 67
Stuur ons een e-mail
Support
Aanmelden nieuwsbrief

naar overzicht

Webinar | Het berichtenverkeer met leveranciers gedigitaliseerd met Bouwintegratie.nl

Met Bouwintegratie.nl helpen we bouwbedrijven het inkoopproces te vereenvoudigen door papieren bonnen uit te bannen. Het platform verbindt leveranciers en aannemers in de bouw met elkaar. Al het berichtenverkeer, zoals de orderbevestiging, de pakbon en de inkoopfactuur, wordt digitaal uitgewisseld.

Zo wordt het aantal administratieve handelingen gereduceerd. Dit bespaard tijd én geld.

Diverse leveranciers zijn aangesloten bij Bouwintegratie.nl. Ook blijven hier nieuwe leveranciers bij komen. Het platform heeft tevens aansluiting met de SALES standaard.
Meer weten over dé berichtenstandaard in de branche, en hoe je kan besparen? Meld je dan aan voor deze webinar.

Overige gegevens:
- Dinsdag 5 februari
- Van 13.30 tot 14.00 uur

 

Schrijf mij in

blog

Concurrentievoordeel | Column Frans van Meijel

Vaak wordt de stelling geopperd dat je met de inzet van ICT een groot concurrentievoordeel kunt behalen. Ik denk dat dit zeker klopt. Er gaat nu nog veel fout door een gebrek aan de juiste informatie, die ook nog eens niet op de juiste tijdstip en plaats beschikbaar is. Daarnaast is de administratieve last groot gedurende het bouwproces. De inzet van ICT zou dan ook niet meer weg te denken moeten zijn in de dagelijkse bedrijfsvoering.

Lees verder

case studies

Van Werven realiseert zelf procesinnovaties met Metacom Online

bekijk de case study

nieuws

Ontdek digitaal bouwen op de InfraTech 2019

Inmiddels is de InfraTech 2019 in Ahoy Rotterdam in volle gang. De InfraTech is hét kennisplatform waar o.a. aannemers en toeleveranciers laten zien waarom de Nederlandse infrasector al jarenlang tot de wereldtop behoort. VanMeijel is aanwezig in Hal 2, stand 2508. Hier laten we alle mogelijkheden van digitaal bouwen zien.

Lees verder