0527 61 47 67
Stuur ons een e-mail
Support
Aanmelden nieuwsbrief

naar overzicht

Webinar | Een volledig digitaal inkoopproces

Webinar_inkoopproces_normaal.png Inkopen levert in alle fases veel gedoe op. Van specificatie, contract tot aan de levering: er komt veel papier en handmatig werk aan te pas. Tijd dus om zaken slimmer te doen, om zo tijd over te houden voor belangrijkere dingen.

Wat voor dingen? Denk aan strategisch inkopen over projecten heen en het kiezen van de juiste leveranciers.
Dus op weg naar een volledig digitaal inkoopproces? Meld je dan aan voor deze webinar.

Overige gegevens:
- Vrijdag 26 juni
- Van 13.30 tot 14.00 uur

Schrijf mij in

blog

liquiditeitsprognose-blog

Inzicht in de liquiditeit van je bedrijf

In deze tijd hoor ik vaak dat inzicht in je liquiditeit van groot belang is, juist nu! Natuurlijk begrijp ik dat je zorgen kan hebben over je financiële positie in crisistijd, maar inzicht in de liquiditeitspositie is natuurlijk áltijd van belang. Ach.. laten wij die discussie hier niet voeren. Maar laat mij van het moment gebruik maken om een, volgens ons, onderbelichte functionaliteit in Metacom te presenteren. Namelijk, de liquiditeitsprognose.

Lees verder

case studies

Header-Case-vanDoorn -mob750x540

Breed digitaliseren binnen de organisatie

bekijk de case study

nieuws

header-verboonmaasland

Herimplementatie Verboon Maasland: ‘Oude gewoontes’ loslaten met digitalisering

Waar wil je over 1000 dagen staan met je organisatie? Rondom deze vraag ging het familiebedrijf Verboon Maasland een klein jaar geleden met VanMeijel om tafel. Ondanks een jarenlange samenwerking maakte Verboon Maasland te weinig gebruik van de functionaliteiten van het Metacom platform. Dit terwijl het platform het aannemingsbedrijf kan helpen met innoveren. Daarom werd met een strategiesessie een stip op de horizon gezet. Verboon Maasland en VanMeijel kozen voor een herimplementatie.

Lees verder