0527 61 47 67
Stuur ons een e-mail
Support
Aanmelden nieuwsbrief

naar overzicht

Webinar | Digitaal bouwen nu ook voor MKB bedrijven

Webinar_Header_Essentials Als ondernemer in de bouw of infra heb je dagelijks te maken met verschillende uitdagingen. Projecten worden steeds gecompliceerder en opdrachtgevers stellen steeds meer eisen. Daarnaast leven we in een tijd waarin technologische vooruitgang overgaat in de hoogste versnelling. Digitale toepassingen spelen een steeds grotere rol in alles wat we doen en wat we realiseren. Ook in de bouw.

Metacom Essentials is hét platform voor MKB’ers in de bouw en infra die een eerste stap willen zetten met digitalisering. Het bevat alle essentiële en bewezen functionaliteiten om geïntegreerd te werken in uw bedrijf: van calculatie tot werkvoorbereiding, van planning tot uitvoering. Ook de digitale weekstaat via een app behoort tot de mogelijkheden. Eén systeem, makkelijk te implementeren, flexibel én schaalbaar: op deze manier groeit Metacom Essentials altijd mee met uw bedrijf.

In deze webinar nemen we je mee in de mogelijkheden van Metacom Essentials. Michaël vertelt je meer over:

  • De uitdagingen van de MKB'er in de bouw;
  • De voordelen van Metacom Essentials;
  • De verschillende varianten.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden met Metacom Essentials voor jouw bedrijf? Meld je dan aan voor deze webinar.

Overige gegevens:
- Donderdag 23 september 2021
- Van 13.30 tot 14.00 uur


 

Schrijf mij in

blog

Header_metacom_essentials

Een succesvolle implementatie van Metacom Essentials: van kick-off tot livegang

De knoop is doorgehakt, de handtekening is gezet. Het nieuwe ERP-systeem gaat er nu dan écht komen. Met Metacom Essentials heb je voor een softwarepakket gekozen dat relatief snel klaar is voor gebruik. Een implementatietraject van iets nieuws blijft spannend voor je bedrijf: hoe zal het traject verlopen? En wat kun je doen om het traject ook zo voorspoedig mogelijk te laten verlopen? Om die vragen te beantwoorden geef ik je met deze blog een kijkje achter de schermen bij het implementatietraject van Metacom Essentials.

Lees verder

case studies

Header_vanlenthedalfsen_klantcase

‘In control’ met digitale werkbonnen

bekijk de case study

nieuws

Vink_live_Vanmeijel

Nieuwe B.V. zelfde ERP: Vink Aannemingsmaatschappij B.V. nu ook live met Metacom

Vink is niet gewoon één bedrijf. De Vink Holding bevatte tot kort geleden een afvalverwerkingsbedrijf, een transportbedrijf, een aannemingsbedrijf, een Milieutechnisch Adviesbureau, betonbedrijf én installatiebedrijf. Per afgelopen 1 juli gingen de aannemingsmaatschappij en het milieutechnisch adviesbureau op eigen voet verder. En daar hoort ook een nieuwe ICT omgeving bij.

Lees verder