0527 61 47 67
Stuur ons een e-mail
Support
Aanmelden nieuwsbrief

naar overzicht

Webinar | De leveranciersbonnen digitaal met Metacom Online

Als bouwbedrijf koop of huur je dagelijks veel in tijdens de uitvoering van een bouwproject. Of het nu gaat om personeel, materialen of materieel: de administratie van de externe bonnen kosten veel tijd. Zeker wanneer de inkopen nog  worden gedaan met een bonnenboekje.

Dit kan gelukkig veel eenvoudiger. Met de externe bon package in het Metacom Online platform kun je altijd kun je altijd en overal digitaal leveranciersbonnen aanmaken en beheren. Bijvoorbeeld vanaf je tablet of smartphone. Hierdoor daalt de kans op invoerfouten aanzienlijk.

Binnen de package, en binnen Metacom Online is nog veel meer mogelijk. Zo is efficiënt werken binnen handbereik! Meer weten? Meld je dan aan voor deze webinar.

Overige gegevens:
- Dinsdag 5 maart
- Van 13.30 tot 14.00 uur

Schrijf mij in

blog

Concurrentievoordeel | Column Frans van Meijel

Vaak wordt de stelling geopperd dat je met de inzet van ICT een groot concurrentievoordeel kunt behalen. Ik denk dat dit zeker klopt. Er gaat nu nog veel fout door een gebrek aan de juiste informatie, die ook nog eens niet op de juiste tijdstip en plaats beschikbaar is. Daarnaast is de administratieve last groot gedurende het bouwproces. De inzet van ICT zou dan ook niet meer weg te denken moeten zijn in de dagelijkse bedrijfsvoering.

Lees verder

case studies

Van Werven realiseert zelf procesinnovaties met Metacom Online

bekijk de case study

nieuws

Ontdek digitaal bouwen op de InfraTech 2019

Inmiddels is de InfraTech 2019 in Ahoy Rotterdam in volle gang. De InfraTech is hét kennisplatform waar o.a. aannemers en toeleveranciers laten zien waarom de Nederlandse infrasector al jarenlang tot de wereldtop behoort. VanMeijel is aanwezig in Hal 2, stand 2508. Hier laten we alle mogelijkheden van digitaal bouwen zien.

Lees verder