tracking_pixel
0527 61 47 67
Stuur ons een e-mail
Support
Aanmelden nieuwsbrief

naar overzicht

Webinar | De leveranciersbonnen digitaal met Metacom Online

Leveranciersbonnen_digitaal_webinar Als bouwbedrijf koop of huur je dagelijks veel in tijdens de uitvoering van een bouwproject. Of het nu gaat om personeel, materialen of materieel: de administratie van de externe bonnen kosten veel tijd. Zeker wanneer de inkopen nog  worden gedaan met een bonnenboekje.

Dit kan gelukkig veel eenvoudiger. Met de externe bon package in het Metacom Online platform kun je altijd kun je altijd en overal digitaal leveranciersbonnen aanmaken en beheren. Bijvoorbeeld vanaf je tablet of smartphone. Hierdoor daalt de kans op invoerfouten aanzienlijk.

Binnen de package, en binnen Metacom Online is nog veel meer mogelijk. Zo is efficiënt werken binnen handbereik! Meer weten? Meld je dan aan voor deze webinar.

Overige gegevens:
- Donderdag 28 maart
- Van 13.30 tot 14.00 uur

Schrijf mij in

blog

Blog-Informatiestromen_optimaliseren-small.jpg

Vier oorzaken waardoor informatie vaak achterhaald is (en dit is de oplossing)

In de bouw wordt elke dag een grote hoeveelheid informatie verwerkt. Op kantoor én op de bouwplaats: overal wordt informatie bekeken, gewijzigd en toegevoegd. In de meest ideale situatie is deze informatie altijd beschikbaar, correct en volledig. Maar in de praktijk zien we dat de informatieverwerking vaak helemaal niet zo soepel loopt. Er valt er nog een hoop te verbeteren.

Lees verder

case studies

businesscase-tol-klein

Efficiënt werken door digitale urenregistratie in Metacom Online

bekijk de case study

nieuws

3 Nieuwe leveranciers

Deze nieuwe leveranciers zijn nu ook aangesloten bij Bouwintegratie.nl

Bouwintegratie.nl, het cloudplatform voor ketenintegratie in de bouw, is weer drie waardevolle leveranciers rijker. Met de komst van MBI de Steenmeesters, Joosten Kunststoffen en Reisswolf telt de SALES standaard inmiddels 24 leveranciers.

Lees verder