Hoe bouw je dashboards met power BI tools?

Thumbnails Dashboards Peacock samenwerking Tekengebied 1 kopie 6 1

Het verzamelen van gestructureerde en ongestructureerde gegevens gebeurt overal. Wanneer je Metacom als ERP pakket gebruikt, wordt hier dagelijks veel informatie vastgelegd. Hoe ga je om met al deze data? Door Microsoft Power BI van Peacock te koppelen aan het datawarehouse van Metacom, maak je jouw processen en data betrouwbaar én beheersbaar. Hiermee zijn er voortaan standaard Metacom rapportages beschikbaar in Microsoft Power BI.

Metacom Dashboards wordt nu uitgebreid met een breed gebruikte viewer: Microsoft Power BI. Bij VanMeijel vinden we kwaliteit belangrijk, daarom werken we graag samen met partners die een bewezen oplossing in huis hebben. Zo is de keuze gevallen op Peacock: specialist op het gebied van Intelligence Automation. De oprichters van Peacock komen namelijk uit de accountancy wereld. Hierdoor weten zij precies wat er in een dashboard moet staan om goed te sturen op data.

In deze webinar nemen Arnold Ruisch (VanMeijel) en Wilbert van Leeuwen (Peacock) je mee in hoe je dashboards kunt ontwikkelen in Metacom met de power BI van Peacock. De webinar is 7 februari om 13:30 uur. Je kunt deze webinar kijken vanuit je eigen stoel. Zien we jou online?

Thumbnails Dashboards Peacock samenwerking Tekengebied 1 kopie 6 1

Registreer je nu voor Webinar | Hoe bouw je dashboards met power BI tools?

Meest recente artikelen

Alle artikelen