0527 61 47 67
Stuur ons een e-mail
Support
Aanmelden nieuwsbrief

naar overzicht

Webinar | Certificaten: veilig werken met informatie in je bedrijfsprocessen

webinar-certificaten In Metacom en andere applicaties wordt dagelijks veel informatie geregistreerd. Deze steeds sneller verlopende uitwisseling van data en integratie en de eisen van gebruikers op het gebied van beschikbaarheid, stellen steeds hogere eisen aan de bescherming van informatie.

Je data dient beveiligd en up-to-date te zijn. Doe je dit niet, dan heeft dit impact op de werking van je bedrijfsproces én kunnen kostbare gegevens verloren gaan. Daarom hebben wij als VanMeijel veiligheidsmaatregelen ingesteld. Met behulp van certificaten worden de gegevens in Metacom veilig gesteld. Hoe werkt dat precies? 

In deze webinar nemen we je mee in deze certificaten en informatiebeveiliging. De volgende elementen komen o.a. aan bod:

  • Wat is het belang van beveiliging?
  • Waarom is up-to-date software belangrijk?
  • Wat zijn certificaten precies?
  • Welke certificaten worden toegepast op welke software?
  • Hoe bewaak je certificaten?

Kortom, wil jij meer weten over informatiebeveiliging en optimaal, veilig omgaan met informatie in Metacom? Meld je dan aan voor deze webinar. 

Meer informatie:
- Dinsdag 22 september
- 13.30 - 14.00 uur

Schrijf mij in

blog

header-blog-onderbuik-cijfers

Projectbewaking in de bouw: Sturen op onderbuikgevoel of cijfers?

Werken in de bouw- en infrabranche is een ervaringsvak. Zeker als je het hebt over het bewaken en bijsturen van projecten. We kennen allemaal wel de aannemer die over het werk loopt en met een paar vluchtige blikken de stand van het werk kan bepalen. Daar gaat het goed en daar lopen we uit de pas. Een constatering die plaatsvindt in ettelijke seconden, gebaseerd op ervaring en een onderbuik gevoel.

Lees verder

case studies

Digitale grondstromen registratie met Metacom Online

bekijk de case study

nieuws

raw-header

RAW 2020: moet ik updaten?

Elke vijf jaar wordt de RAW systematiek bijgewerkt conform wet- en regelgeving vanuit het CROW. Dit jaar gaat de RAW Standaard 2020 zijn intrede doen. Wat houdt dit in?

Lees verder