0527 61 47 67
Stuur ons een e-mail
Support
Aanmelden nieuwsbrief

naar overzicht

Webinar | Inkoopfactuur afhandeling met Metacom Online

Bouwbedrijven hebben dagelijks te maken met veel inkomende facturen. De verwerking van deze facturen kost vaak veel tijd. Daarbij worden binnenkomende facturen vaak op verschillende manieren doorgestuurd om goedkeuring te krijgen voor de betaling.

Dit kan veel eenvoudiger met de IFA package in Metacom Online. Hiermee wordt het proces van inscannen, fiattering tot en met het betaalbaar stellen van een inkoopfactuur volledig geautomatiseerd. Het gevolg? Een aanzienlijke besparing van doorlooptijd.

De IFA package bevat veel mogelijkheden. Ook wordt er bij facturen een automatische toewijzing gedaan aan de juiste persona. Hierdoor heb je altijd een up-to-date beeld van alle facturen en hun status. Kortom, het afhandelen van inkoopfacturen wordt op deze manier een efficiënt en betrouwbaar proces.

Meer weten over een vlotte verwerking van inkoopfacturen? Meld je dan aan voor deze webinar.

Overige gegevens:
- Dinsdag 29 januari
- Van 13.30 tot 14.00 uur

Schrijf mij in

blog

Concurrentievoordeel | Column Frans van Meijel

Vaak wordt de stelling geopperd dat je met de inzet van ICT een groot concurrentievoordeel kunt behalen. Ik denk dat dit zeker klopt. Er gaat nu nog veel fout door een gebrek aan de juiste informatie, die ook nog eens niet op de juiste tijdstip en plaats beschikbaar is. Daarnaast is de administratieve last groot gedurende het bouwproces. De inzet van ICT zou dan ook niet meer weg te denken moeten zijn in de dagelijkse bedrijfsvoering.

Lees verder

case studies

Van Werven realiseert zelf procesinnovaties met Metacom Online

bekijk de case study

nieuws

Ontdek digitaal bouwen op de InfraTech 2019

Inmiddels is de InfraTech 2019 in Ahoy Rotterdam in volle gang. De InfraTech is hét kennisplatform waar o.a. aannemers en toeleveranciers laten zien waarom de Nederlandse infrasector al jarenlang tot de wereldtop behoort. VanMeijel is aanwezig in Hal 2, stand 2508. Hier laten we alle mogelijkheden van digitaal bouwen zien.

Lees verder