tracking_pixel
0527 61 47 67
Stuur ons een e-mail
Support
Aanmelden nieuwsbrief

naar overzicht

Webinar | Alles in de cloud: ICT als stromend water

webinar_cloud_2.png Zorgeloos werken, zonder omkijken te hebben naar beheer? Dat kan. Met Metacom Cloud wordt de bestaande Metacom omgeving ondergebracht in een geavanceerd datacenter: het Metacom Cloud Platform. Hierdoor is er geen omkijken meer naar zaken als technisch beheer, onderhoud en veiligheid.

In deze webinar laten we je zien hoe je een passende cloud strategie formuleert en welke stappen komen kijken bij de overstap naar de cloud. Wil je dus meer weten over zorgeloos werken met Metacom in de cloud? Meld je dan aan.

Overige gegevens:
- Dinsdag 9 april
- Van 13.30 tot 14.00 uur

Schrijf mij in

blog

Blog-Informatiestromen_optimaliseren-small.jpg

Vier oorzaken waardoor informatie vaak achterhaald is (en dit is de oplossing)

In de bouw wordt elke dag een grote hoeveelheid informatie verwerkt. Op kantoor én op de bouwplaats: overal wordt informatie bekeken, gewijzigd en toegevoegd. In de meest ideale situatie is deze informatie altijd beschikbaar, correct en volledig. Maar in de praktijk zien we dat de informatieverwerking vaak helemaal niet zo soepel loopt. Er valt er nog een hoop te verbeteren.

Lees verder

case studies

businesscase-tol-klein

Efficiënt werken door digitale urenregistratie in Metacom Online

bekijk de case study

nieuws

3 Nieuwe leveranciers

Deze nieuwe leveranciers zijn nu ook aangesloten bij Bouwintegratie.nl

Bouwintegratie.nl, het cloudplatform voor ketenintegratie in de bouw, is weer drie waardevolle leveranciers rijker. Met de komst van MBI de Steenmeesters, Joosten Kunststoffen en Reisswolf telt de SALES standaard inmiddels 24 leveranciers.

Lees verder