0527 61 47 67
Stuur ons een e-mail
Support
Aanmelden nieuwsbrief

naar overzicht

VanMeijel Next 2015

header_nieuws_nextvideo.png Het is weer voorbij: Next 2015. Wij kijken terug naar een hele mooie dag en willen alle relaties bedanken voor hun komst. Deze editie stond geheel in het teken van 'the new experience': een nieuwe kijk op het gebruik van onze software voor iedereen in de organisatie.

De belangrijkste sessies van deze dag, waaronder de keynote van Frans van Meijel, de lancering van BizzStream en Metacom Explorer kun je nu terugkijken. Veel kijkplezier!

VanMeijel NEXT 2015 - Dagimpressie

Dagimpressie van Next 2015. Hét jaarlijkse evenement voor klanten van, en geïnteresseerden in, de producten van VanMeijel. Deze dag stond volledig in het teken van nieuwe oplossingen, functionaliteiten en producten. Ook was er de mogelijkheid om op een ontspannen manier te netwerken met collega's uit de (bouw)branche. Al met al een inspirerende dag voor velen.

VanMeijel Next 2015 - Openingssessie: ''the new experience'

Tijdens de keynote sessie neemt Frans van Meijel u mee in dé IT innovaties om bouwen simpeler te maken. Met de lancering van Metacom online, een preview van Metacom 9.2 en vele andere nieuwe toepassingen een sessie om niet te missen. Dagvoorzitter Marjet Rutten, aanjager van bouwinnovatie, zal geheel op eigen wijze zorgen voor interactie met het publiek met prikkelende stellingen en vragen.

VanMeijel Next 2015 - Centrale sessie: Lancering BizzStream

Met de ontwikkeling van de Metacom Online ontstaan er nieuwe mogelijkheden op het gebied van mobiel werken en proces optimalisaties. Met de eerste module van Metacom Online, BizzStream, zijn processen zoals urenregistratie, meerwerk, werkbonnen, formulieren of inkoop eenvoudig te digitaliseren en snel beschikbaar te maken in de organisatie. Met Metacom Online kunt u namelijk documenten en de daarbij bijbehorende werkstromen zelf modelleren. Dit gaat zo makkelijk, dat dit zal zorgen voor een compleet nieuwe ervaring. Papierloos werken, zowel op kantoor als op de bouwplaats, komt binnen handbereik! Tjaco Naaktgeboren, financieel directeur VanWerven, zal tijdens deze sessie vertellen welke businesscase zij hebben om met deze eerste module van Metacom Online aan de slag te gaan. Spreker: Peter van Meijel, Peter van de Lageweg en Tjaco Naaktgeboren

VanMeijel Next 2015 - Verdiepingssessie: Metacom Explorer

Met Metacom Explorer is het mogelijk om eenvoudig strategische informatie uit Metacom te halen. In deze sessie laten wij de mogelijkheden hiervan ervaren: maak bijvoorbeeld dashboards en leg verbanden die het verschil kunnen maken. Spreker: Nico Dijkstra

VanMeijel Next 2015 - Verdiepingssessie: BizzStream

Met de eerste module Bizzstream in Metacom Online, kunnen gebruikers zelf eenvoudig en snel bedrijfsprocessen automatiseren en mobiel beschikbaar maken. Alle losse app’s worden daarmee geïntegreerd op één platform. In deze sessie gaan we hier dieper op in. Wat zijn de mogelijkheden? Hoe maak je zelf bijvoorbeeld een formulier of een werkbon?

VanMeijel Next 2015 - Verdiepingssessie: Metacom Roadmap

Deze sessie geeft Cilia Sietsma een blik op de nieuwe en toekomstige ontwikkelingen binnen Metacom. Inclusief de nieuwste functies en verbeteringen, zoals digitaal factureren. Ook wordt er stilgestaan bij continious delivery en Metacom 9.2: wat betekent dit en welke voordelen levert dit op?

VanMeijel Next 2015 - Verdiepingssessie: Bouwintegratie.nl

Met Bouwintegratie helpen we bouwbedrijven het inkoopproces te vereenvoudigen door papieren bonnen uit te bannen. Door de aansluiting met s@les in de bouw wordt er gewerkt met dé standaard in de branche. Inmiddels zijn er al diverse leveranciers, en aannemers, aangesloten op de standaard. Denk bijvoorbeeld aan Dyka, Wavin en KWS. Tijdens deze sessie vertelt Vincent van Mourik alles over de mogelijkheden, de voordelen, en laat hij zien hoe eenvoudig het werkt. Daarnaast zal Marcel Linssen, KWS, alles vertellen hoe zij in praktijk werken werken met Bouwintegratie.nl. Dé sessie kortom om erachter te komen hoe je snel veel kosten kunt besparen in het inkoopproces.

Schrijf mij in

blog

Banner.jpg

Een digitaal inkoopproces? Zo werkt 3 way matching

Inkoopprocessen zijn vaak complex en medewerkers doen vaak nog aankopen zonder de juiste autorisatie. Je wilt het budget zo slim mogelijk besteden, toch? Door strategisch in te kopen, kan er namelijk fors geld worden bespaard. ‘3 way matching’ is hierbij dan ook voor velen geen onbekend begrip, dit betreft de afstemming tussen de drie belangrijkste stappen in het inkoopproces: de bestelling, de levering en de factuur. VanMeijel kan dit proces volledig automatiseren met onze slimme Metacom (Online) oplossingen. 

Lees verder

case studies

headerunited_newversion_mob_1.jpg

Geen enorme papierstroom, maar digitaal werken in Metacom

bekijk de case study

nieuws

header-instr-jan2021

Nieuwe instructievideo’s | Financieel, Bouwplaats en Fiatteringsroutes

Wij vinden het belangrijk dat je als gebruiker van Metacom goed en makkelijk je werkt kunt doen. Daarom maken we diverse instructievideo’s. Hiermee kun jij vlot aan de slag én kun je dus tijd kunt besparen.

Lees verder