0527 61 47 67
Stuur ons een e-mail
Support
Aanmelden nieuwsbrief

naar overzicht

VanMeijel Connect | digitaal evenement | 13.00 - 15.30 uur

CONNECT_Emailhandtekening_600px.png Save the date voor ons digitale event: 'VanMeijel Connect'.

Tijdens het online event 'VanMeijel Connect' kom je alles te weten over de ontwikkelingen omtrent digitalisering in de bouw. Verschillende sprekers van VanMeijel, partners, economen en bouwbedrijven vertellen over digitale stappen die bedrijven in de bouw- en infrasector nú kunnen zetten. Oftewel: quick wins. Ook nemen we je mee in de laatste ontwikkelingen binnen VanMeijel en ons Metacom platform.

'VanMeijel Connect: the lift off' betekent:

  • Visie en strategie. Peter en Theo van Meijel laten je zien hoe VanMeijel meebeweegt met de uitdagingen van vandaag en morgen. 
  • Een kijk op trends in digitalisering. Sprekers van ING en Bouwend Nederland nemen je mee. 
  • Alles over het Metacom Platform. In vogelvlucht nemen we je mee in de ontwikkelingen van onze producten, met als highlight: de webversie. 
  • Verschillende digitaliseringsprojecten. Zo vertellen Van Lenthe Dalfsen en De Klerk Werkendam je meer over hun stappen in digitalisering. Daarnaast vind je een overzicht van onze oplossingen op het digitale beursplein. 

Klaar om bezig te gaan met de uitdagingen van nu? 
We zien je graag tijdens VanMeijel Connect: the lift off. Meld je aan via onderstaande button.

Tot 9 november!

Schrijf mij in

blog

Header_Calculatie_Michael2.png

Calculatie software en een konijnenhok

Sinds een paar maanden heb ik twee nieuwe gezinsleden. Twee mannetjes. Een bruine. En een grijs/witte. Konijnen, voor de volledigheid. Ze heten Nacho en Ginny. Namen die hoogstpersoonlijk zijn bedacht door mijn jongste dochter van zeven. Omdat ze nacho’s zo lekker vindt. Voor het andere konijn had ze eerst nog Oreo in gedachten. Maar leuker nog was een naam van iets dat mama zo lekker vindt. Dus Nacho en Ginny it is.

Lees verder

case studies

Header_vanlenthedalfsen_klantcase

‘In control’ met digitale werkbonnen

bekijk de case study

nieuws

PeterTheoVanMeijel_Connect2

Cobouw artikel | Op zoek naar verbinding tussen mensen, processen en techniek | VanMeijel Connect

Samen met VanMeijel als een raket van start met verdere digitalisering? Bezoek dan eerst VanMeijel Connect: the lift off. Dit digitale evenement voor relaties vindt plaats op dinsdag 9 november van 13:00-15:30 uur. Je leert er alles over digitalisering in de bouw. Wat zijn de trends en hoe kan VanMeijel jou daarbij helpen?

Lees verder