Metacom Online | Gevorderden Workshop | 23 mei 2023

Metacom Online workshop 23 mei 2023

Met het low-code platform Metacom Online kun je processen zélf digitaliseren. Zo zijn de mogelijkheden eindeloos. Maar wellicht kun je nog wat hulp gebruiken om het alles uit het Metacom Online platform te halen. Daarom geven we je graag de mogelijkheid te leren van één van onze consultants. Zien we jou bij één van onze workshops?

Workshop voor gevorderden

Naast de workshop “Modelleer zelf een bedrijfsproces” voor beginners, waarin je zelf papieren werkprocessen gaat digitaliseren en apps gaat bouwen, organiseren we een Metacom Online workshop op gevorderd niveau. Wil jij weten hoe je zelf kunt scripten en processen kunt bouwen? Dan is deze workshop iets voor jou. In deze workshop zet je een volgende stap in het modelleren. We laten je zien hoe je zelf kunt scripten binnen je formulier of je proces. Je duikt met ons in de code en leert om zelf code te schrijven. Als een expert dus! Let op: deze workshop hanteert een gevorderd niveau en is een opvolging op de workshop “Modelleer zelf een bedrijfsproces”, waarin je hebt kennis gemaakt met Metacom Online en de basisbeginselen.

Waar en Wanneer?

Deze workshop vindt plaats op dinsdag 23 mei 2023 van 09.00 tot 15.00 uur in Emmeloord. Voor lunch wordt gezorgd. Aan deelname zijn geen kosten verbonden. Vergeet niet je eigen laptop mee te nemen!

Vanmeijel feest

Schrijf je nu in voor de gevorderden workshop!

Schrijf je nu in voor de cursus!
Metacom Online workshop 23 mei 2023

Registreer je nu voor Metacom Online | Gevorderden Workshop | 23 mei 2023

Meest recente artikelen

Alle artikelen