0527 61 47 67
Stuur ons een e-mail
Support
Aanmelden nieuwsbrief

naar overzicht

Webinar | Metacom 2020: wat is er nieuw?

WebinarKeesGroot.jpg We ontwikkelen voortdurend aan het Metacom platform. Het platform bevat een aantal interessante verbeteringen en vernieuwingen waarmee jij makkelijker, slimmer én sneller kunt werken. Wat zijn de nieuwe toepassingen in Metacom 2020?

De nieuwe release is inmiddels beschikbaar en bevat een aantal essentiele verbeteringen. In deze webinar nemen we je mee in verschillende nieuwe functionaliteiten, waaronder:

  • De koppeling met Azure AD. Doordat user management nu geïntegreerd kan worden met Azure AD, is centraal beheer en authenticatie nu mogelijk.
  • Een verbeterde en vereenvoudigde mogelijkheid om bankafschriften te importeren.
  • Verbeterde integratie mogelijkheden. Bijvoorbeeld met Metacom Online, maar ook met externe applicaties zoals CRM, DMS en 2BA.
  • Een modernisatie van Calculatie XE en Activiteitenplanning, toegespitst op gebruik in de webbrowser. 

Slechts een greep uit de mogelijkheden en functionaliteiten waarmee jij makkelijker, sneller en efficiënter kunt werken. Volledig op de hoogte zijn van nieuwe functionaliteit? Meld je dan aan voor de webinar.

Overige gegevens:
- Dinsdag 16 maart
- Van 13.30 tot 14.00 uur

Schrijf mij in

blog

Banner.jpg

Een digitaal inkoopproces? Zo werkt 3 way matching

Inkoopprocessen zijn vaak complex en medewerkers doen vaak nog aankopen zonder de juiste autorisatie. Je wilt het budget zo slim mogelijk besteden, toch? Door strategisch in te kopen, kan er namelijk fors geld worden bespaard. ‘3 way matching’ is hierbij dan ook voor velen geen onbekend begrip, dit betreft de afstemming tussen de drie belangrijkste stappen in het inkoopproces: de bestelling, de levering en de factuur. VanMeijel kan dit proces volledig automatiseren met onze slimme Metacom (Online) oplossingen. 

Lees verder

case studies

headerunited_newversion_mob_1.jpg

Geen enorme papierstroom, maar digitaal werken in Metacom

bekijk de case study

nieuws

header-instr-jan2021

Nieuwe instructievideo’s | Financieel, Bouwplaats en Fiatteringsroutes

Wij vinden het belangrijk dat je als gebruiker van Metacom goed en makkelijk je werkt kunt doen. Daarom maken we diverse instructievideo’s. Hiermee kun jij vlot aan de slag én kun je dus tijd kunt besparen.

Lees verder