0527 61 47 67
Stuur ons een e-mail
Support
Aanmelden nieuwsbrief

naar overzicht

Gebruikersdag | Metacom financieel

Voor de gebruikers van de financiële module in Metacom, organiseren we op 19 april a.s. een gebruikersdag.

Tijdens deze sessie vertellen wij je alles over de nieuwe ontwikkelingen die beschikbaar zijn of er aan zitten te komen voor de financiële module. Daarnaast horen wij graag van gebruikers wat zij willen verbeteren. De gebruikersdag wordt kortom een interactieve sessie die het bijwonen waard is als je op de hoogte wilt blijven én input wil geven voor de roadmap.

Overige gegevens:
Datum: donderdag 19 april 2018
Locatie: Duit 8, Emmeloord 
Tijd: 10.00 tot 14.00
Aantal plaatsen: 10

Let op: de sessie is speciaal bedoeld voor gebruikers die een rol hebben als hoofd financiën of controller.  

Aanmelden kan via onderstaande button. 

Schrijf mij in

blog

De techniek achter veilig werken met Metacom

De wereld verandert in een rap tempo en deze veranderingen merken we ook bij VanMeijel. Een onderdeel van deze veranderingen is de toenemende aandacht voor beveiliging. De steeds sneller verlopende uitwisseling van data en integratie van apparatuur (Mobile, Internet of Things) en de eisen van gebruikers op het gebied van beschikbaarheid, stellen steeds hogere eisen aan de bescherming van informatie. In deze nieuwe reeks ‘technische’ blogs nemen wij je mee in de wereld van informatiebeveiliging. In deze eerste blog een uitwerking hoe onze technisch consultants nu al om gaan met de beveiliging van Metacom+.

Lees verder

case studies

Van Werven realiseert zelf procesinnovaties met Metacom Online

bekijk de case study

nieuws

Hoe wij ons voorbereiden op ISO 27001

Door de sterk toenemende uitwisseling van informatie via het web en de integratie van verschillende apparaten, worden de eisen die gesteld worden aan de veiligheid van informatie steeds belangrijker. Daarom steken steeds meer veiligheidsmaatregelen en -regels de kop op. Het is geen optie om daar niet mee aan de slag te gaan. Ook bij VanMeijel willen we onze omgevingen, software en de integraties bij klanten veilig waarborgen. Om deze reden zijn wij bezig met de ISO 27001 norm: een nieuwe standaard voor informatiebeveiliging.

Lees verder