tracking_pixel
0527 61 47 67
Stuur ons een e-mail
Support
Aanmelden nieuwsbrief

naar overzicht

Informatiemiddag | ACT Online | Emmeloord | 25 november

mo-infomiddag Om de processen rondom afvalverwerking, recycling en (container)transport optimaal te blijven ondersteunen, hebben we een nieuwe oplossing ontwikkeld: ACT Online. ACT Online zorgt, met gebruik van nieuwe technologieën, voor een volledig digitale informatieverspreiding in de afval- en containertransport. Deze oplossing gaat de huidige ACT module vervangen. We vertellen je graag meer op deze informatiemiddag.

Op deze middag:

  • krijg je een introductie op ACT Online
  • maak je kennis met de verschillende functionaliteiten en mogelijkheden
  • laten we je aan de hand van verschillende demo's zien hoe je snel en makkelijk kunt werken met ACT Online
  • gaan we in op verschillende aspecten van de overgang.

De ACT Online informatiemiddag is zeer waardevol als je wilt weten hoe we jouw organisatie gaan verder helpen in de digitalisering van afval- en containertransport. Je bent daarom van harte welkom.

Overige gegevens:
- Maandag 25 november
- Van 13.00 tot 16.00 uur
- Je ben welkom om voorafgaand bij ons te lunchen

Schrijf mij in

blog

BizzStream-Lego

Innoveren op een solide basis

Een nieuw schooljaar is weer van start gegaan en dit betekent in huize Vlot de alom bekende ochtendspits. De broodtrommeltjes worden weer klaar gemaakt, de haar in de krul (voor degene voor wie het van toepassing is) en allemaal de toeten schoon voordat we naar school fietsen!

Lees verder

case studies

smink-header-klein

Sneller werken met digitale werkorders in Metacom Online

bekijk de case study

nieuws

Gastsprekers_2.png

Nieuwe gastsprekers Next 2019 bekend

Next 2019 bevat twee nieuwe gastsprekers! Bram Corneliszen van Van Oord Nederland B.V. en Robert van Doorn van Leeuwenstein Groep (Van Doorn Geldermalsen) nemen je tijdens Next mee in hun kijk op veranderingen in de branche, de onmisbare rol van digitalisering hierin én wat nodig is om succesvol te veranderen. Deze verhalen uit de praktijk geven je concrete handvatten waarmee je aan de slag kunt.

Lees verder