tracking_pixel
0527 61 47 67
Stuur ons een e-mail
Support
Aanmelden nieuwsbrief

naar overzicht

Informatiemiddag | ACT Online | Emmeloord | 16 september

mo-infomiddag Om de processen rondom afvalverwerking, recycling en (container)transport optimaal te blijven ondersteunen, hebben we een nieuwe oplossing ontwikkeld: ACT Online. ACT Online zorgt, met gebruik van nieuwe technologieën, voor een volledig digitale informatieverspreiding in de afval- en containertransport. Deze oplossing gaat de huidige ACT module vervangen. We vertellen je graag meer op deze informatiemiddag.

Op deze middag:

  • krijg je een introductie op ACT Online
  • maak je kennis met de verschillende functionaliteiten en mogelijkheden
  • laten we je aan de hand van verschillende demo's zien hoe je snel en makkelijk kunt werken met ACT Online
  • gaan we in op verschillende aspecten van de overgang.

De ACT Online informatiemiddag is zeer waardevol als je wilt weten hoe we jouw organisatie gaan verder helpen in de digitalisering van afval- en containertransport. Je bent daarom van harte welkom.

Overige gegevens:
- Maandag 16 september
- Van 13.00 tot 16.00 uur
- Je ben welkom om voorafgaand bij ons te lunchen

Schrijf mij in

blog

blog-eenvoud

De kracht van eenvoud: krijg grip op complexiteit binnen je organisatie

Met het groeien van een organisatie groeit ook de behoefte aan structuur. In zekere zin is deze structuur altijd al aanwezig. In kleinere organisatie verloopt de (nieuwe) structuur en de communicatie vaak naadloos. Communicatielijnen zijn kort, en doordat er een relatief kleine groep mensen samenwerkt is de mate van transparantie vaak hoog. Maar wat als je organisatie groter wordt? Of wanneer je als organisatie al groot bent en je zoekt naar die nieuwe structuur om processen of communicatiestromen goed te laten verlopen?

Lees verder

case studies

smink-header-klein

Sneller werken met digitale werkorders in Metacom Online

bekijk de case study

nieuws

Smink Nieuwsheader

Smink Infra werkt sneller met digitale werkorders in Metacom Online

Smink Infra is thuis in alles wat betrekking heeft op de infra. Het ontzorgen van de opdrachtgever, dát kenmerkt het familiebedrijf. Met welke kracht Smink Infra dat doet? Met haar mensen. Door jong en oud te laten samenwerken en door te investeren in innovatie en digitalisering blijft Smink Infra onverminderd succesvol. Zo digitaliseert de organisatie diverse processen met Metacom Online, waaronder de werkopdrachten. Hiermee worden grote efficiencywinsten behaald.

Lees verder