0527 61 47 67
Stuur ons een e-mail
Support
Aanmelden nieuwsbrief

naar overzicht

BIM praktijkdag 24 mei a.s.

Op 24 mei a.s. zijn wij één van de deelnemers tijdens de BIM praktijkdag in Jaarbeurs Utrecht op de informatiemarkt.

Op de BIM praktijkdag, georganiseerd door de Cobouw en de Jaarbeurs, worden vele praktijkcases gegeven over projecten waar met BIM wordt gewerkt. De hele bouwketen is tijdens  deze dag vertegenwoordigd: ontwikkelaars, adviseurs, aannemers, etc.

Naast de praktijkcases en de vele presentaties is er een informatiemarkt waar bezoekers terecht kunnen voor meer specifieke informatie. Wij zijn ook één van de deelnemers. Bij onze stand kun je terecht voor een impressie van onze BIM oplossing en spreken met onze BIM specialisten. Wij vertellen graag hoe je op basis van een 3D model integraal je engineering, calculatie, planning en projectbewaking kunt aansturen. 

Meer informatie over het programma, de sprekers kun je hier vinden. 

Wie weet zien we jou op 24 mei!

Schrijf mij in

blog

De techniek achter veilig werken met Metacom

De wereld verandert in een rap tempo en deze veranderingen merken we ook bij VanMeijel. Een onderdeel van deze veranderingen is de toenemende aandacht voor beveiliging. De steeds sneller verlopende uitwisseling van data en integratie van apparatuur (Mobile, Internet of Things) en de eisen van gebruikers op het gebied van beschikbaarheid, stellen steeds hogere eisen aan de bescherming van informatie. In deze nieuwe reeks ‘technische’ blogs nemen wij je mee in de wereld van informatiebeveiliging. In deze eerste blog een uitwerking hoe onze technisch consultants nu al om gaan met de beveiliging van Metacom+.

Lees verder

case studies

Van Werven realiseert zelf procesinnovaties met Metacom Online

bekijk de case study

nieuws

Hoe wij ons voorbereiden op ISO 27001

Door de sterk toenemende uitwisseling van informatie via het web en de integratie van verschillende apparaten, worden de eisen die gesteld worden aan de veiligheid van informatie steeds belangrijker. Daarom steken steeds meer veiligheidsmaatregelen en -regels de kop op. Het is geen optie om daar niet mee aan de slag te gaan. Ook bij VanMeijel willen we onze omgevingen, software en de integraties bij klanten veilig waarborgen. Om deze reden zijn wij bezig met de ISO 27001 norm: een nieuwe standaard voor informatiebeveiliging.

Lees verder