tracking_pixel
0527 61 47 67
Stuur ons een e-mail
Support
Aanmelden nieuwsbrief

naar overzicht

BIM praktijkdag | 23 mei 2019 | Jaarbeurs Utrecht

BIM2019 Op 23 mei aanstaande zijn wij één van de deelnemers tijdens de BIM praktijkdag in Jaarbeurs Utrecht. Je kunt ons vinden op de informatiemarkt.

De BIM praktijkdag is hét congres over de toepassing van BIM. Hier worden praktijkervaringen uit de hele keten - van ontwerp en bouw tot beheer - gedeeld.
 
De meerwaarde van BIM in de praktijk
Tijdens deze dag worden praktijkcases uit alle schakels van de bouwketen doorlopen: opdrachtgevers, ontwerpers, adviseurs, aannemers, installateurs, onderaannemers en toeleveranciers. Daarnaast worden de laatste ontwikkelingen op het gebied van protocollen, contractvorming en jurisprudentie belicht en werpen enkele zwaargewichten uit de BIM-wereld een blik op de toekomst. 

Tevens is er deze dag een informatiemarkt waar bezoekers terecht kunnen voor meer specifieke informatie. Daar kun je VanMeijel vinden. Bij onze stand kun je terecht voor een impressie van onze BIM oplossing en spreken met onze BIM specialisten. 

Kom hier meer te weten over de BIM Praktijkdag.

We zien je graag daar op 23 mei!

Schrijf mij in

blog

partnercolumn-frans-ict-april2019

Een nieuwe realiteit met ICT | Column Frans van Meijel

We leven in een tijdsgewricht van grote veranderingen. Kreten als cloudcomputing, kunstmatige intelligentie en internet of things horen we met regelmaat. Ik heb laatst een boek gelezen over de ontwikkeling van de elektrificatie in onze maatschappij in de 19e eeuw. De overeenkomsten met het huidige tijdsgewricht zijn frappant.

Lees verder

case studies

businesscase-tol-klein

Efficiënt werken door digitale urenregistratie in Metacom Online

bekijk de case study

nieuws

beensgroep

Beens Groep kiest voor meer inzicht door aan de slag te gaan met Metacom+ Projecten

Beens Groep, thuis in de weg- en waterbouw, heeft getekend voor Metacom+. Het familiebedrijf uit Genemuiden gaat met het digitale bouwplatform de lopende projecten ondersteunen en meer diepgang geven. Met deze strategische keuze voor de toekomst wil Beens Groep meer aansluiting vinden op de huidige bedrijfsprocessen, scherp inzicht verkrijgen én vasthouden. Het doel? Dat in 2020 dertig gebruikers efficiënt werken met Metacom+. Een mooi en haalbaar streven.

Lees verder