0527 61 47 67
Send us an email
Support
Join newsletter
Workflow developer (Eindhoven)

Careers vanMeijel

Vacancy

Workflow developer (Eindhoven)

Voltijd
hbo, wo

Lijkt het jou wat om bouw en technologie bij elkaar te brengen? Dan zoeken wij jou! Met de opening van de nieuwe VanMeijel-locatie in Eindhoven hebben we diverse vacatures ter versterking van de business unit Metacom Online.

Metacom Online is een nieuw cloudplatform. In Eindhoven zijn we een nieuwe locatie gestart met het karakter van een start-up. Deze startup is bezig met het nieuwe bouw informatiesysteem van morgen te ontwikkelen. In Metacom Online staan met elkaar in verbinding: mensen, processen en machines.

Waarom VanMeijel?
Wij zijn gespecialiseerd in automatisering van bouwbedrijven en helpen deze bedrijven te transformeren naar een digitaal bouwproces. Grote en middelgrote bouworganisaties in de Infra, B&U en Industriële Dienstverlening maken gebruik van onze systemen en diensten. Onze uitdaging is om met onze IT oplossingen, een bijdrage te leveren aan een efficiënt bouwproces en ondanks de complexiteit, deze laagdrempelig en intuïtief te maken.

Wat houdt de functie in?
Als workflow developer bouw je bedrijfsprocessen in ons platform Metacom Online. Je ontwikkelt in een team processen die allerlei technieken en processen aan elkaar verbindt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan registraties die op bouwplaatsen plaatsvinden of het gebruik van sensordata uit machines.

Wat we van je vragen is:

  • Bedrijfsprocessen snel kunnen doorzien en dit kunnen optimaliseren;
  • Werkervaring met javascript of andere aanverwante talen;
  • Je bent op de hoogte van de laatste technologische ontwikkelingen en begrijpt hoe deze ingezet kunnen worden bij bouwondernemingen;
  • Kennis van de bouwbranche is een pré.

Blijf ontwikkelen!
We vinden het belangrijk dat je je binnen onze organisatie kunt blijven ontwikkelen. Wat we bieden is een plek in een ambitieuze, innovatieve organisatie met een goed arbeidsvoorwaardenpakket.

Ben je enthousiast geworden? Solliciteer en word onze collega!
Solliciteer via onderstaande button of neem contact op met Nicòle van der Veeken: nvdveeken@vanmeijel.nl of 0527 - 61 47 67.
Voor vragen over deze functie kun je contact opnemen met Theo van Meijel, T: 0527 - 614767.

Meer weten? 
Download hier de 'Werken bij VanMeijel' brochure.

De sluitingsdatum is vrijdag 22 juni 2018.

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

vanmeijel's philosophy 3.0

Working for vanmeijel is different to working for other companies. We refer to this as the vanmeijel 3.0 philosophy. The starting point of our organisation is autonomy, purpose and mastery. Our staff control their own development, perform meaningful tasks that are satisfying and are afforded the opportunity to continue to improve in their duties.

Read more on the VanMeijel 3.0-philosphy in the booklet.  
"De VanMeijel organisatie 3.0 (The VanMeijel organisation 3.0) PDF-document

current vacancies

Commerciële Business Consultant

Commerciële Business Consultant

Vind jij het een uitdaging om klanten op strategisch niveau te adviseren hoe succesvoller te worden met digitalisering? Dan hebben wij een mooie baan voor je. Ter versterking van ons commerciële team zijn wij op zoek naar een commerciële Business Consultant.

Voltijd
Commercieel
hbo, wo
Stage: Multimedia (Audiovisueel, grafisch of fotografie)

Stage: Multimedia (Audiovisueel, grafisch of fotografie)

Ben jij visueel ingesteld en creatief? Dan zoeken wij jou. Onze marketingafdeling kan een goede dosis creativiteit altijd goed gebruiken!

Voltijd
Multimedia, vormgeving
mbo, hbo
Consultants gezocht!

Consultants gezocht!

Vind jij het geweldig om bouwondernemingen vooruit te helpen met procesverbeteringen? Solliciteer dan bij ons. Ter versterking van ons consultancy team zijn wij namelijk op zoek naar consultants. Zowel jong talent als consultants met ervaring.

Voltijd
Consultancy
hbo, wo

blog

5 redenen waarom uitvoerders actuele informatie nodig hebben tijdens hun bouwprojecten

Er komt veel kijken bij de uitvoering van een bouwproject. Zo is er veel informatie waarover gecommuniceerd wordt met verschillende personen. Een goede communicatie is belangrijk voor een mooi resultaat. Daarom is het essentieel dat iedereen beschikt over actuele informatie. In deze blog geef ik je 5 redenen waarom het beschikken over actuele informatie jouw bouwproject vooruit helpt.

Read more

case studies

Van Werven realiseert zelf procesinnovaties met Metacom Online

see the case study

news

De Klerk: van dubbel werk naar efficiënt werken met Metacom+ en Metacom Online

De Klerk Werkendam, een landelijke speler op de civiele markt met focus op Waterbouw & Staalconstructie, heeft gekozen om met Metacom+ aan de slag te gaan. Ook gaat de organisatie de urenregistratie en inkoop-ontvangstbon digitaliseren met het Metacom Online platform. Door op deze wijze te investeren in IT gaat De Klerk bouwen aan de toekomst: op weg naar structurele verbetering en grotere efficiëntie.

Read more