0527 61 47 67
Send us an email
Support
Join newsletter
Recent of bijna afgestudeerde HBO of WO’ers

Careers vanMeijel

Vacancy

Recent of bijna afgestudeerde HBO of WO’ers

Voltijd
Consultancy, Bedrijfskunde, Service, Softwaredevelopment
hbo, wo

VanMeijel Automatisering ontwikkelt en implementeert ICT oplossingen voor de bouw en industriële dienstverlening. Onder het motto "bouwen kan simpeler" brengen wij structuur aan in de complexe en flexibele bedrijfsprocessen van onze nationaal- en internationaal opererende klanten.

Wij vertalen nieuwe opkomende technologieën zoals Cloud computing, Big Data, Internet of Things en Machine Learning in fundamentele oplossingen voor onze klanten. Door een sterk groeiende vraag van deze online toepassingen zijn wij op zoek naar enkele:

Enthousiaste recent of bijna afgestudeerde HBO of WO’ers.

Je zet je bedrijfskundige en/of organisatorische kennis samen met circa honderd collega’s in om mee te werken aan de verdere uitbouw van onze activiteiten. Na je inwerkperiode ben je actief op het gebied van inrichting van bedrijfsprocessen bij klanten, of het ondersteunen van klanten bij hun dagelijkse gebruik of ben je betrokken bij de ontwikkeling van nieuwe systemen.

Onze organisatie kenmerkt zich door een open en informele cultuur die je de mogelijkheid geeft om jezelf verder te ontwikkelen.

Nieuwsgierig geworden? 
Neem dan contact op met Nicòle van der Veeken of stuur een e-mail naar nvdveeken@vanmeijel.nl.

Meer weten?
Download hier de Werken bij VanMeijel brochure


​Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

vanmeijel's philosophy 3.0

Working for vanmeijel is different to working for other companies. We refer to this as the vanmeijel 3.0 philosophy. The starting point of our organisation is autonomy, purpose and mastery. Our staff control their own development, perform meaningful tasks that are satisfying and are afforded the opportunity to continue to improve in their duties.

Read more on the VanMeijel 3.0-philosphy in the booklet.  
"De VanMeijel organisatie 3.0 (The VanMeijel organisation 3.0) PDF-document

current vacancies

Commerciële Business Consultant

Commerciële Business Consultant

Vind jij het een uitdaging om klanten op strategisch niveau te adviseren hoe succesvoller te worden met digitalisering? Dan hebben wij een mooie baan voor je. Ter versterking van ons commerciële team zijn wij op zoek naar een commerciële Business Consultant.

Voltijd
Commercieel
hbo, wo
Stage: Multimedia (Audiovisueel, grafisch of fotografie)

Stage: Multimedia (Audiovisueel, grafisch of fotografie)

Ben jij visueel ingesteld en creatief? Dan zoeken wij jou. Onze marketingafdeling kan een goede dosis creativiteit altijd goed gebruiken!

Voltijd
Multimedia, vormgeving
mbo, hbo
Consultants gezocht!

Consultants gezocht!

Vind jij het geweldig om bouwondernemingen vooruit te helpen met procesverbeteringen? Solliciteer dan bij ons. Ter versterking van ons consultancy team zijn wij namelijk op zoek naar consultants. Zowel jong talent als consultants met ervaring.

Voltijd
Consultancy
hbo, wo

blog

5 redenen waarom uitvoerders actuele informatie nodig hebben tijdens hun bouwprojecten

Er komt veel kijken bij de uitvoering van een bouwproject. Zo is er veel informatie waarover gecommuniceerd wordt met verschillende personen. Een goede communicatie is belangrijk voor een mooi resultaat. Daarom is het essentieel dat iedereen beschikt over actuele informatie. In deze blog geef ik je 5 redenen waarom het beschikken over actuele informatie jouw bouwproject vooruit helpt.

Read more

case studies

Van Werven realiseert zelf procesinnovaties met Metacom Online

see the case study

news

De Klerk: van dubbel werk naar efficiënt werken met Metacom+ en Metacom Online

De Klerk Werkendam, een landelijke speler op de civiele markt met focus op Waterbouw & Staalconstructie, heeft gekozen om met Metacom+ aan de slag te gaan. Ook gaat de organisatie de urenregistratie en inkoop-ontvangstbon digitaliseren met het Metacom Online platform. Door op deze wijze te investeren in IT gaat De Klerk bouwen aan de toekomst: op weg naar structurele verbetering en grotere efficiëntie.

Read more