0527 61 47 67
Send us an email
Support
Join newsletter
Full Stack ontwikkelaar / Front-end developer

Careers vanMeijel

Vacancy

Full Stack ontwikkelaar / Front-end developer

Voltijd
hbo, wo

Wij zoeken een full stack ontwikkelaar die ons helpt verder te groeien naar een DevOps organisatie, op basis van de nieuwste technologie. We zoeken iemand met minimaal 3 jaar ervaring met AngularJS en JavaScript, en die goed op de hoogte is van het vakgebied!

Wij zijn VanMeijel
Wij zijn gespecialiseerd in automatisering van bouwbedrijven en helpen deze bedrijven te transformeren naar een digitaal bouwproces. Grote en middelgrote bouworganisaties in de Infra, B&U en Industriële Dienstverlening maken gebruik van onze systemen en diensten. Onze uitdaging is om met onze IT oplossingen een bijdrage te leveren aan een efficiënt bouwproces en ondanks de complexiteit, deze laagdrempelig en intuïtief te maken.

De organisatie
De markt waarop wij ons richten oogt traditioneel, maar is dynamisch. Dat gecombineerd met de snel ontwikkelende technologie vraagt om een organisatie en medewerkers die zich continu blijven ontwikkelen. Onze organisatie is sterk groeiende en vraagt om continue uitbreiding van medewerkers op hoog niveau: daarom zijn we op zoek naar jou.

Het team
Binnen Van Meijel werken we volgens de DevOps-principes, waarbij we de beleving van de eindgebruikers centraal stellen. De teams werken volgens de Scrum-methodiek en zijn verantwoordelijk voor de totale kwaliteit van de software. Om continu te verbeteren gebruiken we nieuwe methoden en technologieën, denk hierbij aan Continuous Delivery, Docker Containers,  ATDD.

De DevOps afdeling bestaat uit zes Scrum-teams. Het team waarin je komt te werken is primair verantwoordelijk voor de Continuous Development pipeline en tevens de ontwikkeling van een aantal onderdelen van onze ERP-oplossing Metacom+.

Jouw taken
Als ontwikkelaar werk je samen met hoogopgeleide collega’s aan het webbased maken van onze (bestaande) software en het ontwikkelen van nieuwe software-oplossingen. Daarnaast werk je mee aan het optimaliseren van onze Continuous Delivery pipeline en heb je een voortrekkersrol in het realiseren van onze automatische teststrategie.

Samen met collega’s initieer je kennissessies, zodat iedereen op de hoogte is van de nieuwste functionaliteiten. Daarnaast ben je gemotiveerd om zelf de lead te pakken bij innovatievraagstukken. Je fungeert hiermee niet alleen als een schakel in het development team, maar bent zelf ook gebrand om frequent in contact te zijn met de product-owner en/of klanten om daardoor inzicht te verzamelen wat zal leiden tot productverbeteringen.

Jouw kennis en ervaring
In onze ogen heb je voor deze functie de volgende bagage nodig:

  • HBO+/WO-opleiding, bv. richting Computer Science, Informatica, Techn. Informatica of IT;
  • Geef in je CV en/of brief concreet aan hoeveel kennis en ervaring je hebt met de volgende ontwikkeltalen en -tools: AngularJS, Javascript, Cucumber, Selenium, Docker, Rancher, Jenkins en MongoDB
  • Ervaring met Test Driven Development
  • Kennis van Docker en Rancher is een pré
  • Je bent en houdt jezelf continu op de hoogte van de nieuwste webtechnologieën
  • Je bent bekend met de Agile-methode
  • Je bent flexibel en gedreven, hebt oog voor detail en UX design
  • Je streeft naar schone en herbruikbare code en je let op de front-end performance.

Wat bieden wij jou?
Zoals je ziet verwachten we veel van jou, vandaar dat jij in ruil daarvoor ook wat van ons mag verwachten. In onze visie zijn mensen bepalend voor de kracht en het succes van een organisatie. Persoonlijke groei van medewerkers, samenwerking, eigen initiatief en plezier in het werk kenmerken de sfeer. Uiteraard zijn het salaris en de secundaire arbeidsvoorwaarden marktconform.

Je zal komen te werken in een hecht team, we hebben geregeld verschillende gezellige personeelsactiviteiten. Het belangrijkste is natuurlijk een uitdagende functie in een ambitieus, innovatief, snelgroeiend én creatief bedrijf!

Interesse?
Solliciteer via onderstaande button of neem contact op met Nicòle van der Veeken: nvdveeken@vanmeijel.nl of 0527 - 61 47 67.
Voor vragen over deze functie kun je contact opnemen met Maarten van Pagée, T: 0527 - 61 47 67.

Meer weten? 
Download hier de 'Werken bij VanMeijel' brochure!

De sluitingsdatum is vrijdag 30 maart 2018.
Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

vanmeijel's philosophy 3.0

Working for vanmeijel is different to working for other companies. We refer to this as the vanmeijel 3.0 philosophy. The starting point of our organisation is autonomy, purpose and mastery. Our staff control their own development, perform meaningful tasks that are satisfying and are afforded the opportunity to continue to improve in their duties.

Read more on the VanMeijel 3.0-philosphy in the booklet.  
"De VanMeijel organisatie 3.0 (The VanMeijel organisation 3.0) PDF-document

current vacancies

Workflow designer (Emmeloord)

Workflow designer (Emmeloord)

Lijkt het jou wat om bouw en technologie bij elkaar te brengen? Dan zoeken wij jou! Op onze locatie in Emmeloord zijn er diverse vacatures beschikbaar ter versterking van ons Metacom Online team.

Voltijd
hbo, wo
Workflow developer (Emmeloord)

Workflow developer (Emmeloord)

Lijkt het jou wat om bouw en technologie bij elkaar te brengen? Dan zoeken wij jou! Op onze locatie in Emmeloord zijn er diverse vacatures beschikbaar ter versterking van ons Metacom Online team.

Voltijd
hbo, wo
Workflow designer (Eindhoven)

Workflow designer (Eindhoven)

Lijkt het jou wat om bouw en technologie bij elkaar te brengen? Dan zoeken wij jou! Met de opening van de nieuwe VanMeijel-locatie in Eindhoven hebben we diverse vacatures ter versterking van de business unit Metacom Online.

Voltijd
hbo, wo

blog

De techniek achter veilig werken met Metacom

De wereld verandert in een rap tempo en deze veranderingen merken we ook bij VanMeijel. Een onderdeel van deze veranderingen is de toenemende aandacht voor beveiliging. De steeds sneller verlopende uitwisseling van data en integratie van apparatuur (Mobile, Internet of Things) en de eisen van gebruikers op het gebied van beschikbaarheid, stellen steeds hogere eisen aan de bescherming van informatie. In deze nieuwe reeks ‘technische’ blogs nemen wij je mee in de wereld van informatiebeveiliging. In deze eerste blog een uitwerking hoe onze technisch consultants nu al om gaan met de beveiliging van Metacom+.

Read more

case studies

Van Werven realiseert zelf procesinnovaties met Metacom Online

see the case study

news

Hoe wij ons voorbereiden op ISO 27001

Door de sterk toenemende uitwisseling van informatie via het web en de integratie van verschillende apparaten, worden de eisen die gesteld worden aan de veiligheid van informatie steeds belangrijker. Daarom steken steeds meer veiligheidsmaatregelen en -regels de kop op. Het is geen optie om daar niet mee aan de slag te gaan. Ook bij VanMeijel willen we onze omgevingen, software en de integraties bij klanten veilig waarborgen. Om deze reden zijn wij bezig met de ISO 27001 norm: een nieuwe standaard voor informatiebeveiliging.

Read more