0527 61 47 67
Send us an email
Support
Join newsletter
Full Stack ontwikkelaar / Front-end developer

Careers vanMeijel

Vacancy

Full Stack ontwikkelaar / Front-end developer

Voltijd
hbo, wo

Wij zoeken een full stack ontwikkelaar die ons helpt verder te groeien naar een DevOps organisatie, op basis van de nieuwste technologie. We zoeken iemand met minimaal 3 jaar ervaring met AngularJS en JavaScript, en die goed op de hoogte is van het vakgebied!

Het team
Binnen Van Meijel werken we volgens de DevOps-principes, waarbij we de beleving van de eindgebruikers centraal stellen. De teams werken volgens de Scrum-methodiek en zijn verantwoordelijk voor de totale kwaliteit van de software. Om continu te verbeteren gebruiken we nieuwe methoden en technologieën, denk hierbij aan Continuous Delivery, Docker Containers,  ATDD.

De DevOps afdeling bestaat uit zes Scrum-teams. Het team waarin je komt te werken is primair verantwoordelijk voor de Continuous Development pipeline en tevens de ontwikkeling van een aantal onderdelen van onze ERP-oplossing Metacom+.

Jouw taken
Als ontwikkelaar werk je samen met hoogopgeleide collega’s aan het webbased maken van onze (bestaande) software en het ontwikkelen van nieuwe software-oplossingen. Daarnaast werk je mee aan het optimaliseren van onze Continuous Delivery pipeline en heb je een voortrekkersrol in het realiseren van onze automatische teststrategie.

Samen met collega’s initieer je kennissessies, zodat iedereen op de hoogte is van de nieuwste functionaliteiten. Daarnaast ben je gemotiveerd om zelf de lead te pakken bij innovatievraagstukken. Je fungeert hiermee niet alleen als een schakel in het development team, maar bent zelf ook gebrand om frequent in contact te zijn met de product-owner en/of klanten om daardoor inzicht te verzamelen wat zal leiden tot productverbeteringen.

Jouw kennis en ervaring
In onze ogen heb je voor deze functie de volgende bagage nodig:

  • HBO+/WO-opleiding, bv. richting Computer Science, Informatica, Techn. Informatica of IT;
  • Geef in je CV en/of brief concreet aan hoeveel kennis en ervaring je hebt met de volgende ontwikkeltalen en -tools: AngularJS, Javascript, Cucumber, Selenium, Docker, Rancher, Jenkins en MongoDB
  • Ervaring met Test Driven Development
  • Kennis van Docker en Rancher is een pré
  • Je bent en houdt jezelf continu op de hoogte van de nieuwste webtechnologieën
  • Je bent bekend met de Agile-methode
  • Je bent flexibel en gedreven, hebt oog voor detail en UX design
  • Je streeft naar schone en herbruikbare code en je let op de front-end performance.

Wat bieden wij jou?
Zoals je ziet verwachten we veel van jou, vandaar dat jij in ruil daarvoor ook wat van ons mag verwachten. In onze visie zijn mensen bepalend voor de kracht en het succes van een organisatie. Persoonlijke groei van medewerkers, samenwerking, eigen initiatief en plezier in het werk kenmerken de sfeer. Uiteraard zijn het salaris en de secundaire arbeidsvoorwaarden marktconform.

Je zal komen te werken in een hecht team, we hebben geregeld verschillende gezellige personeelsactiviteiten. Het belangrijkste is natuurlijk een uitdagende functie in een ambitieus, innovatief, snelgroeiend én creatief bedrijf!

Interesse?
Solliciteer via onderstaande button of neem contact op met Nicòle van der Veeken: nvdveeken@vanmeijel.nl of 0527 - 61 47 67.
Voor vragen over deze functie kun je contact opnemen met Maarten van Pagée, T: 0527 - 61 47 67.

Meer weten? 
Download hier de 'Werken bij VanMeijel' brochure!

De sluitingsdatum is vrijdag 22 juni 2018.
Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

vanmeijel's philosophy 3.0

Working for vanmeijel is different to working for other companies. We refer to this as the vanmeijel 3.0 philosophy. The starting point of our organisation is autonomy, purpose and mastery. Our staff control their own development, perform meaningful tasks that are satisfying and are afforded the opportunity to continue to improve in their duties.

Read more on the VanMeijel 3.0-philosphy in the booklet.  
"De VanMeijel organisatie 3.0 (The VanMeijel organisation 3.0) PDF-document

current vacancies

Directie Assistent

Directie Assistent

Wij zijn VanMeijel. Wij helpen al meer dan 30 jaar bouwbedrijven vooruit met digitalisering. Om aan de slag te gaan met de uitdagingen van nu, hebben wij versterking nodig. Zo zoeken wij naar een ervaren

Voltijd
Algemeen, Administratief, Staf
hbo, wo
Sales Consultant

Sales Consultant

Vind jij het een uitdaging om klanten op strategisch niveau te adviseren hoe succesvoller te worden met digitalisering? Dan hebben wij een mooie baan voor je. Ter versterking van ons commerciële team zijn wij op zoek naar een commerciële Sales Consultant.

Voltijd
Commercieel
hbo, wo
Consultants gezocht!

Consultants gezocht!

Vind jij het geweldig om bouwondernemingen vooruit te helpen met procesverbeteringen? Solliciteer dan bij ons. Ter versterking van ons consultancy team zijn wij namelijk op zoek naar consultants. Zowel jong talent als consultants met ervaring.

Voltijd
Consultancy
hbo, wo

blog

5 redenen waarom uitvoerders actuele informatie nodig hebben tijdens hun bouwprojecten

Er komt veel kijken bij de uitvoering van een bouwproject. Zo is er veel informatie waarover gecommuniceerd wordt met verschillende personen. Een goede communicatie is belangrijk voor een mooi resultaat. Daarom is het essentieel dat iedereen beschikt over actuele informatie. In deze blog geef ik je 5 redenen waarom het beschikken over actuele informatie jouw bouwproject vooruit helpt.

Read more

case studies

Van Werven realiseert zelf procesinnovaties met Metacom Online

see the case study

news

Onze supportpagina is vernieuwd

Heb jij het al gezien? We hebben de homepage van onze supportpagina in een nieuw jasje gestoken. Hiermee willen we jou een beter overzicht én direct toegang tot de belangrijkste zaken geven. Zo kan jij snel vinden wat je zoekt!

Read more