0527 61 47 67
Send us an email
Support
Join newsletter
Projectleider

Careers vanMeijel

Vacancy

Projectleider

Voltijd
Projecten
hbo, wo

Ben jij een Projectleider en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan komen wij graag met jou in gesprek. Voor je het weet ben je binnenkort verantwoordelijk voor een aantal klantprojecten om deze met succes af te ronden samen met je collega’s!

Ter versterking van ons Projectteam, zijn wij op zoek naar een collega Projectleider.    

Wij zijn VanMeijel
Met als uitgangspunt "Bouwen kan Simpeler" helpen wij bouwbedrijven te transformeren naar een volledig digitaal ondersteund bouwproces. Grote en middelgrote bouworganisaties in de Infra, B&U en Industriële Dienstverlening maken gebruik van onze oplossingen. Onze uitdaging is om met onze IT oplossingen, een bijdrage te leveren aan een efficiënt bouwproces en ondanks de complexiteit, deze laagdrempelig en intuïtief te maken.

De organisatie
De markt waarop wij ons richten is traditioneel, maar ook dynamisch. Dat gecombineerd  met de snel ontwikkelende ICT-mogelijkheden vraagt om een organisatie die zich continue blijft ontwikkelen en blijft leren. Wij zijn een kennisintensief bedrijf en hebben ervoor gekozen om het werk over te laten aan teams met een hoge mate van zelfstandigheid binnen duidelijke resultaat verantwoordelijkheden. Voor de medewerkers betekent dit autonomie, zinvol werk en jezelf blijven ontwikkelen.

De functie
Wij zoeken een projectleider die gewend is om de klant te ontzorgen en commerciële kansen ziet én aanpakt.

 • Als Projectleider ben je verantwoordelijk voor de implementatie van het ERP pakket en de inbedding daarvan in de organisatie van de klant,
 • Je bent  in staat om meerdere projecten tegelijk te managen,
 • De Projectleider is de verbindende schakel tussen de leverancier en de klant,
 • Je motiveert en stuurt het projectteam aan en legt de focus op kwaliteit,
 • Je fungeert als eerste aanspreekpunt richting de opdrachtgever en managet de klant verwachtingen en tevredenheid.

Daarnaast heb je een commerciële drive om een deel van je inzet bij klanten zelf te regelen. In het Projectteam draag je bij aan kennisdeling en werk je samen aan standaardisatie en kwaliteitsverbetering. Je werkgebied is heel Nederland en mogelijk ook België.                                                                                                                                             

Als aanstaande collega breng jij dit mee:

 • Minimaal afgeronde HBO opleiding (bedrijfskundige Informatica en/of ervaring in de bouw is een pré)
 • Je hebt minimaal drie jaar ervaring als projectleider
 • IPMA-D of recent Prince II is een pré
 • Ervaring met het opstellen van de complete projectdocumentatie
 • Je kunt goed luisteren en bent gewend om te communiceren op verschillende niveau’s
 • Je werkt gestructureerd, planmatig, durft beslissingen te nemen en vindt het een uitdaging om je teamleden te sturen, leiden en te motiveren
 • Ervaring met ERP-implementaties is een pré;
 • Je hebt een op resultaat- en samenwerkingsgerichte instelling;

Wij bieden?
Wat we bieden is een plek in een ambitieuze, innovatieve organisatie met een goed arbeidsvoorwaardenpakket, inclusief lease auto.

Enthousiast geworden? Solliciteer en wordt onze collega!

Voor vragen over deze mooie functie kun je contact met ons opnemen met Edwin den Ouden via het algemene nummer.

Meer weten? 

Download hier de 'Werken bij VanMeijel' brochure!


De sluitingsdatum is vrijdag 30 maart 2018

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

vanmeijel's philosophy 3.0

Working for vanmeijel is different to working for other companies. We refer to this as the vanmeijel 3.0 philosophy. The starting point of our organisation is autonomy, purpose and mastery. Our staff control their own development, perform meaningful tasks that are satisfying and are afforded the opportunity to continue to improve in their duties.

Read more on the VanMeijel 3.0-philosphy in the booklet.  
"De VanMeijel organisatie 3.0 (The VanMeijel organisation 3.0) PDF-document

current vacancies

Workflow designer (Emmeloord)

Workflow designer (Emmeloord)

Lijkt het jou wat om bouw en technologie bij elkaar te brengen? Dan zoeken wij jou! Op onze locatie in Emmeloord zijn er diverse vacatures beschikbaar ter versterking van ons Metacom Online team.

Voltijd
hbo, wo
Workflow developer (Emmeloord)

Workflow developer (Emmeloord)

Lijkt het jou wat om bouw en technologie bij elkaar te brengen? Dan zoeken wij jou! Op onze locatie in Emmeloord zijn er diverse vacatures beschikbaar ter versterking van ons Metacom Online team.

Voltijd
hbo, wo
Workflow designer (Eindhoven)

Workflow designer (Eindhoven)

Lijkt het jou wat om bouw en technologie bij elkaar te brengen? Dan zoeken wij jou! Met de opening van de nieuwe VanMeijel-locatie in Eindhoven hebben we diverse vacatures ter versterking van de business unit Metacom Online.

Voltijd
hbo, wo

blog

De techniek achter veilig werken met Metacom

De wereld verandert in een rap tempo en deze veranderingen merken we ook bij VanMeijel. Een onderdeel van deze veranderingen is de toenemende aandacht voor beveiliging. De steeds sneller verlopende uitwisseling van data en integratie van apparatuur (Mobile, Internet of Things) en de eisen van gebruikers op het gebied van beschikbaarheid, stellen steeds hogere eisen aan de bescherming van informatie. In deze nieuwe reeks ‘technische’ blogs nemen wij je mee in de wereld van informatiebeveiliging. In deze eerste blog een uitwerking hoe onze technisch consultants nu al om gaan met de beveiliging van Metacom+.

Read more

case studies

Van Werven realiseert zelf procesinnovaties met Metacom Online

see the case study

news

Hoe wij ons voorbereiden op ISO 27001

Door de sterk toenemende uitwisseling van informatie via het web en de integratie van verschillende apparaten, worden de eisen die gesteld worden aan de veiligheid van informatie steeds belangrijker. Daarom steken steeds meer veiligheidsmaatregelen en -regels de kop op. Het is geen optie om daar niet mee aan de slag te gaan. Ook bij VanMeijel willen we onze omgevingen, software en de integraties bij klanten veilig waarborgen. Om deze reden zijn wij bezig met de ISO 27001 norm: een nieuwe standaard voor informatiebeveiliging.

Read more