0527 61 47 67
Send us an email
Support
Join newsletter
Afstudeerder Blockchain

Careers vanMeijel

Vacancy

Afstudeerder Blockchain

Voltijd
Onderzoek, blockchain
hbo, wo

De laatste tijd verschijnen er steeds meer berichten over wat blockchain is en welke mogelijkheden dit biedt.

Wij zoeken een afstudeerder die de mogelijkheden van blockchain voor de bouw gaat onderzoeken. In hoeverre kan blockchain bijvoorbeeld het algehele betalingsverkeer tussen opdrachtgevers, aannemers en onderaannemers bespoedigen?

Jouw kennis en ervaring

In onze ogen heb je voor deze afstudeeropdracht de volgende bagage nodig:

  • HBO+/WO-opleiding, bv. richting Computer Science, Informatica, Techn. Bedrijfskunde of IT;
  • Je bent en houdt jezelf continu op de hoogte van de nieuwste technologieën
  • Je hebt al enige ervaring met of kennis van Blockchain.

Ons aanbod

Je zal komen te werken in een hecht team, we hebben geregeld verschillende gezellige personeelsactiviteiten. Het belangrijkste is natuurlijk een uitdagende opdracht in een ambitieus, innovatief, snelgroeiend én creatief bedrijf met uitzicht op een vast dienstverband.

Ben je enthousiast geworden, solliciteer en word onze collega!

Solliciteer dan via onderstaande sollicitatiebutton. Voor vragen over deze functie kun je contact opnemen met Maarten van Pagée, T: 0527 - 61 47 67.

Meer weten?
Download hier de werken bij vanmeijel brochureAcquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

vanmeijel's philosophy 3.0

Working for vanmeijel is different to working for other companies. We refer to this as the vanmeijel 3.0 philosophy. The starting point of our organisation is autonomy, purpose and mastery. Our staff control their own development, perform meaningful tasks that are satisfying and are afforded the opportunity to continue to improve in their duties.

Read more on the VanMeijel 3.0-philosphy in the booklet.  
"De VanMeijel organisatie 3.0 (The VanMeijel organisation 3.0) PDF-document

current vacancies

Sales Consultant

Sales Consultant

Vind jij het een uitdaging om klanten op strategisch niveau te adviseren hoe succesvoller te worden met digitalisering? Dan hebben wij een mooie baan voor je. Ter versterking van ons commerciële team zijn wij op zoek naar een commerciële Sales Consultant.

Voltijd
Commercieel
hbo, wo
Consultants gezocht!

Consultants gezocht!

Vind jij het geweldig om bouwondernemingen vooruit te helpen met procesverbeteringen? Solliciteer dan bij ons. Ter versterking van ons consultancy team zijn wij namelijk op zoek naar consultants. Zowel jong talent als consultants met ervaring.

Voltijd
Consultancy
hbo, wo
Afstudeeronderzoek: Procesverbetering via innovatie en (cloud)technologieën

Afstudeeronderzoek: Procesverbetering via innovatie en (cloud)technologieën

Zoek jij een uitdagende afstudeeropdracht? In samenwerking met onze klant Acon zoeken wij iemand die onderzoek wil doen naar procesverbeteringen binnen Acon en de toepassing hierin van Metacom, onze ERP oplossing. Kom jij ons versterken met nieuwe ideeën en innovaties?

Voltijd
Afstuderen
hbo, wo

blog

5 redenen waarom uitvoerders actuele informatie nodig hebben tijdens hun bouwprojecten

Er komt veel kijken bij de uitvoering van een bouwproject. Zo is er veel informatie waarover gecommuniceerd wordt met verschillende personen. Een goede communicatie is belangrijk voor een mooi resultaat. Daarom is het essentieel dat iedereen beschikt over actuele informatie. In deze blog geef ik je 5 redenen waarom het beschikken over actuele informatie jouw bouwproject vooruit helpt.

Read more

case studies

Van Werven realiseert zelf procesinnovaties met Metacom Online

see the case study

news

De Klerk: van dubbel werk naar efficiënt werken met Metacom+ en Metacom Online

De Klerk Werkendam, een landelijke speler op de civiele markt met focus op Waterbouw & Staalconstructie, heeft gekozen om met Metacom+ aan de slag te gaan. Ook gaat de organisatie de urenregistratie en inkoop-ontvangstbon digitaliseren met het Metacom Online platform. Door op deze wijze te investeren in IT gaat De Klerk bouwen aan de toekomst: op weg naar structurele verbetering en grotere efficiëntie.

Read more