0527 61 47 67
Send us an email
Support
Join newsletter

to overview

Welke ideeën heb jij om de bouw vooruit te helpen?

Werken bij VanMeijel is werken in een ICT-omgeving die alle kenmerken heeft van een bouwomgeving: dynamisch en uitdagend. Echt een omgeving waarin je je kunt ontwikkelen.

Benieuwd hoe het is om te werken bij ons? Bekijk dan onze nieuwe 'werken bij vanmeijel' video. Lijkt het jou nu ook wat om mee te helpen aan de digitale toekomst van de bouw? Kijk dan op onze vacaturepagina. We zoeken veel nieuw talent en ervaring op allerlei gebieden. 

Ga naar werkenbijvanmeijel.nl voor meer informatie. 

blog

De techniek achter veilig werken met Metacom

De wereld verandert in een rap tempo en deze veranderingen merken we ook bij VanMeijel. Een onderdeel van deze veranderingen is de toenemende aandacht voor beveiliging. De steeds sneller verlopende uitwisseling van data en integratie van apparatuur (Mobile, Internet of Things) en de eisen van gebruikers op het gebied van beschikbaarheid, stellen steeds hogere eisen aan de bescherming van informatie. In deze nieuwe reeks ‘technische’ blogs nemen wij je mee in de wereld van informatiebeveiliging. In deze eerste blog een uitwerking hoe onze technisch consultants nu al om gaan met de beveiliging van Metacom+.

Read more

case studies

Van Werven realiseert zelf procesinnovaties met Metacom Online

see the case study

events

Webinar | Automatisch installeren van VanMeijel producten

Bij VanMeijel willen we graag onze producten, zoals Metacom+, automatisch opleveren. Automatisch opleveren biedt vele voordelen voor de klant en voor ons.

Read more