0527 61 47 67
Send us an email
Support
Join newsletter

to overview

VanMeijel wint wereldwijde Challenger prijs van Progress

VanMeijel heeft de wereldwijde Progress Challenger Award gewonnen. Het Progress Global Partner Awards programma huldigt Progress partners die innovatieve ideeën omzetten in bruikbare bedrijfstoepassingen.

Grenzen zoeken en voorop lopen
De Challenger prijs is voor de partner die de grenzen opzoekt van de Progress producten en daardoor product innovaties en verbeteringen realiseert. Zo migreerde VanMeijel in 2014 naar OpenEdge BPM en lanceerde het Metacom apps, custom build apps op basis van de Rollbase en OpenEdge BPM technologie.

"VanMeijel is al een zeer lange tijd partner van Progress. Door de grenzen op te zoeken van de mogelijkheden en voorop te lopen in de technologie die Progress biedt, kunnen wij moderne oplossingen ontwikkelen die veel voordelen geven aan onze eind gebruikers", zegt Vincent van Mourik, lead link metacom apps team. "Daarom zijn we blij met deze erkenning van Progress".

Progress en haar ecosysteem van meer dan 2,000 Applicatie Partners ondersteunen meer dan 4 miljoen gebruikers. Het wereldwijde Partner Award Program is opgezet om waardering uit te spreken voor partners. Dit jaar zijn meer dan 150 Progress partners beoordeeld voor 9 categorieën waaronder Partner van het jaar, SaaS Excellence, Groei en Innovatie.

blog

5 redenen waarom uitvoerders actuele informatie nodig hebben tijdens hun bouwprojecten

Er komt veel kijken bij de uitvoering van een bouwproject. Zo is er veel informatie waarover gecommuniceerd wordt met verschillende personen. Een goede communicatie is belangrijk voor een mooi resultaat. Daarom is het essentieel dat iedereen beschikt over actuele informatie. In deze blog geef ik je 5 redenen waarom het beschikken over actuele informatie jouw bouwproject vooruit helpt.

Read more

case studies

Van Werven realiseert zelf procesinnovaties met Metacom Online

see the case study

events

Webinar | Tips & tricks middelenplanning

We werken continu aan verbeteringen voor de middelenplanning in Metacom. Tijdens deze webinar staan we stil bij nieuwe ontwikkelingen én geven we je tips & tricks om meer uit het gebruik van het planbord te halen.

Read more