0527 61 47 67
Send us an email
Support
Join newsletter

to overview

VanMeijel wint wereldwijde Challenger prijs van Progress

VanMeijel heeft de wereldwijde Progress Challenger Award gewonnen. Het Progress Global Partner Awards programma huldigt Progress partners die innovatieve ideeën omzetten in bruikbare bedrijfstoepassingen.

Grenzen zoeken en voorop lopen
De Challenger prijs is voor de partner die de grenzen opzoekt van de Progress producten en daardoor product innovaties en verbeteringen realiseert. Zo migreerde VanMeijel in 2014 naar OpenEdge BPM en lanceerde het Metacom apps, custom build apps op basis van de Rollbase en OpenEdge BPM technologie.

"VanMeijel is al een zeer lange tijd partner van Progress. Door de grenzen op te zoeken van de mogelijkheden en voorop te lopen in de technologie die Progress biedt, kunnen wij moderne oplossingen ontwikkelen die veel voordelen geven aan onze eind gebruikers", zegt Vincent van Mourik, lead link metacom apps team. "Daarom zijn we blij met deze erkenning van Progress".

Progress en haar ecosysteem van meer dan 2,000 Applicatie Partners ondersteunen meer dan 4 miljoen gebruikers. Het wereldwijde Partner Award Program is opgezet om waardering uit te spreken voor partners. Dit jaar zijn meer dan 150 Progress partners beoordeeld voor 9 categorieën waaronder Partner van het jaar, SaaS Excellence, Groei en Innovatie.

blog

5 redenen waarom je Next 2018 niet mag missen

Op dinsdag 13 november is het weer zo ver: Next 2018. Tijdens dit evenement laten wij je aan de hand van verschillende voorbeeldcases zien wat op dit moment mogelijk is op het vlak van digitaal bouwen. Heb je je nog niet aangemeld voor Next? Hierbij vijf redenen om dat wel te doen.

Read more

case studies

Van Werven realiseert zelf procesinnovaties met Metacom Online

see the case study

Events

Webinar | Voorbereidingen voor calculeren op basis van een 3D model

In de eerdere webinar over de toepassingsmogelijkheden van een BIM-model en calculeren, hebben we aangegeven dat de werkmethode bepaald hoe je tot een calculatie komt. Maar wat is er nodig om een goede werkmethoden bibliotheek op te zetten?

Read more