0527 61 47 67
Send us an email
Support
Join newsletter

to overview

VanMeijel wint wereldwijde Challenger prijs van Progress

VanMeijel heeft de wereldwijde Progress Challenger Award gewonnen. Het Progress Global Partner Awards programma huldigt Progress partners die innovatieve ideeën omzetten in bruikbare bedrijfstoepassingen.

Grenzen zoeken en voorop lopen
De Challenger prijs is voor de partner die de grenzen opzoekt van de Progress producten en daardoor product innovaties en verbeteringen realiseert. Zo migreerde VanMeijel in 2014 naar OpenEdge BPM en lanceerde het Metacom apps, custom build apps op basis van de Rollbase en OpenEdge BPM technologie.

"VanMeijel is al een zeer lange tijd partner van Progress. Door de grenzen op te zoeken van de mogelijkheden en voorop te lopen in de technologie die Progress biedt, kunnen wij moderne oplossingen ontwikkelen die veel voordelen geven aan onze eind gebruikers", zegt Vincent van Mourik, lead link metacom apps team. "Daarom zijn we blij met deze erkenning van Progress".

Progress en haar ecosysteem van meer dan 2,000 Applicatie Partners ondersteunen meer dan 4 miljoen gebruikers. Het wereldwijde Partner Award Program is opgezet om waardering uit te spreken voor partners. Dit jaar zijn meer dan 150 Progress partners beoordeeld voor 9 categorieën waaronder Partner van het jaar, SaaS Excellence, Groei en Innovatie.

blog

Concurrentievoordeel | Column Frans van Meijel

Vaak wordt de stelling geopperd dat je met de inzet van ICT een groot concurrentievoordeel kunt behalen. Ik denk dat dit zeker klopt. Er gaat nu nog veel fout door een gebrek aan de juiste informatie, die ook nog eens niet op de juiste tijdstip en plaats beschikbaar is. Daarnaast is de administratieve last groot gedurende het bouwproces. De inzet van ICT zou dan ook niet meer weg te denken moeten zijn in de dagelijkse bedrijfsvoering.

Read more

case studies

Van Werven realiseert zelf procesinnovaties met Metacom Online

see the case study

Events

Webinar | De leveranciersbonnen digitaal met Metacom Online

Als bouwbedrijf koop of huur je dagelijks veel in tijdens de uitvoering van een bouwproject. Of het nu gaat om personeel, materialen of materieel: de administratie van de externe bonnen kosten veel tijd. Zeker wanneer de inkopen nog  worden gedaan met een bonnenboekje.

Read more