0527 61 47 67
Send us an email
Support
Join newsletter

to overview

VanMeijel versterkt positie hosting en SaaS diensten door samenwerking met VCD Infra Solutions.

Vanaf 1 april worden alle hosting diensten van VanMeijel ondergebracht bij VCD Infra Solutions. Door deze samenwerking versterkt VanMeijel de hosting en SaaS dienstverlening voor Metacom gebruikers.

VanMeijel ziet dat de komende jaren hosting en SaaS diensten steeds belangrijker worden. Naast de toenemende complexiteit van ICT, stellen klanten steeds hogere eisen aan de beschikbaarheid, continuïteit en beveiliging hiervan. Het voldoen aan deze eisen vraagt steeds meer kennis, capaciteit en investeringen. Daarom heeft VanMeijel ervoor gekozen om te gaan samenwerken met VCD Infra Solutions. VanMeijel beschikte over een eigen afdeling die hosting diensten levert. De vier hierbij betrokken technische specialisten zullen vanaf 1 april in dienst treden bij VCD Infra Solutions.

VCD Infra Solutions
VCD Infra Solutions is actief in hosting oplossingen voor middel- en grote ondernemingen met klanten zoals NTS Group, Trip Advocaten en Radboud UMC. Bij VCD Infra Solutions zijn circa 80 specialisten actief die duizenden werkplekken beheren. VCD Infra Solutions is onderdeel van de VCD IT Groep.

VCD Infra Solutions gaat de technische infrastructuur voor de hosting diensten van VanMeijel verzorgen. VanMeijel blijft aanspreekpunt voor klanten en levert in combinatie met het specifieke applicatiebeheer de complete Metacom SaaS oplossing. Daarnaast kunnen VanMeijel klanten gebruik maken van de aanvullende diensten van VCD Infra Solutions, zoals desktop online, hosting van andere applicaties en beheer.

blog

5 redenen waarom je Next 2018 niet mag missen

Op dinsdag 13 november is het weer zo ver: Next 2018. Tijdens dit evenement laten wij je aan de hand van verschillende voorbeeldcases zien wat op dit moment mogelijk is op het vlak van digitaal bouwen. Heb je je nog niet aangemeld voor Next? Hierbij vijf redenen om dat wel te doen.

Read more

case studies

Van Werven realiseert zelf procesinnovaties met Metacom Online

see the case study

Events

Webinar | Voorbereidingen voor calculeren op basis van een 3D model

In de eerdere webinar over de toepassingsmogelijkheden van een BIM-model en calculeren, hebben we aangegeven dat de werkmethode bepaald hoe je tot een calculatie komt. Maar wat is er nodig om een goede werkmethoden bibliotheek op te zetten?

Read more