0527 61 47 67
Send us an email
Support
Join newsletter

to overview

VanMeijel versterkt positie hosting en SaaS diensten door samenwerking met VCD Infra Solutions.

Vanaf 1 april worden alle hosting diensten van VanMeijel ondergebracht bij VCD Infra Solutions. Door deze samenwerking versterkt VanMeijel de hosting en SaaS dienstverlening voor Metacom gebruikers.

VanMeijel ziet dat de komende jaren hosting en SaaS diensten steeds belangrijker worden. Naast de toenemende complexiteit van ICT, stellen klanten steeds hogere eisen aan de beschikbaarheid, continuïteit en beveiliging hiervan. Het voldoen aan deze eisen vraagt steeds meer kennis, capaciteit en investeringen. Daarom heeft VanMeijel ervoor gekozen om te gaan samenwerken met VCD Infra Solutions. VanMeijel beschikte over een eigen afdeling die hosting diensten levert. De vier hierbij betrokken technische specialisten zullen vanaf 1 april in dienst treden bij VCD Infra Solutions.

VCD Infra Solutions
VCD Infra Solutions is actief in hosting oplossingen voor middel- en grote ondernemingen met klanten zoals NTS Group, Trip Advocaten en Radboud UMC. Bij VCD Infra Solutions zijn circa 80 specialisten actief die duizenden werkplekken beheren. VCD Infra Solutions is onderdeel van de VCD IT Groep.

VCD Infra Solutions gaat de technische infrastructuur voor de hosting diensten van VanMeijel verzorgen. VanMeijel blijft aanspreekpunt voor klanten en levert in combinatie met het specifieke applicatiebeheer de complete Metacom SaaS oplossing. Daarnaast kunnen VanMeijel klanten gebruik maken van de aanvullende diensten van VCD Infra Solutions, zoals desktop online, hosting van andere applicaties en beheer.

blog

De techniek achter veilig werken met Metacom

De wereld verandert in een rap tempo en deze veranderingen merken we ook bij VanMeijel. Een onderdeel van deze veranderingen is de toenemende aandacht voor beveiliging. De steeds sneller verlopende uitwisseling van data en integratie van apparatuur (Mobile, Internet of Things) en de eisen van gebruikers op het gebied van beschikbaarheid, stellen steeds hogere eisen aan de bescherming van informatie. In deze nieuwe reeks ‘technische’ blogs nemen wij je mee in de wereld van informatiebeveiliging. In deze eerste blog een uitwerking hoe onze technisch consultants nu al om gaan met de beveiliging van Metacom+.

Read more

case studies

Van Werven realiseert zelf procesinnovaties met Metacom Online

see the case study

events

Webinar | Automatisch installeren van VanMeijel producten

Bij VanMeijel willen we graag onze producten, zoals Metacom+, automatisch opleveren. Automatisch opleveren biedt vele voordelen voor de klant en voor ons.

Read more