0527 61 47 67
Send us an email
Support
Join newsletter

to overview

Van Velsen Groep kiest voor Metacom

Van Velsen heeft de overeenkomst getekend om aan de slag te gaan met Metacom. De implementatie start in januari 2016.

Het huidige IT landschap voldeed niet meer aan de eisen en wensen. Vooral op het gebied van de calculatie in combinatie met de kostenbewaking wil Van Velsen grote stappen maken.

Efficiencyslag
"Door de invoering van Metacom kunnen we een enorme efficiency slag maken" vertelt Tim van der Leer, Business Developer bij Van Velsen. “Door de integratie van de processen wordt de kwaliteit van projectinformatie verhoogd. Naast het verhogen van de kwaliteit, behalen we hiermee ook een efficiencyslag.”

De juiste partij
"We zien VanMeijel als de juiste partij voor Van Velsen. Naast een goede aansluiting op ons bedrijf, werken onze opdrachtgevers ook met Metacom. Wij zien hier de voordelen van in", aldus Fred Verdel, Algemeen directeur bij Van Velsen.

Van Velsen Groep
Het werk van Van Velsen komt u overal tegen. Op wegen en fietspaden. Op parkeerplaatsen, perrons en vliegvelden. En zelfs op sportterreinen.

Als expert in markeringen zorg Van Velsen voor duidelijkheid en veiligheid met specialistische, zelf ontworpen en gebouwde machines. Efficiënte procedures, goede afspraken en een prettige samenwerking zijn kenmerkend voor Van Velsen waar LEAN in de genen zit.

De Van Velsen Groep heeft vestigingen in Bodegraven, Sneek en Emmen. Alle vestigingen beschikken over deskundige medewerkers, hoogwaardige machines en de juiste materialen voor iedere soort markering. Dankzij deze drie vestigingen kunnen ze snel en flexibel in springen op de wensen van opdrachtgevers.

blog

De techniek achter veilig werken met Metacom

De wereld verandert in een rap tempo en deze veranderingen merken we ook bij VanMeijel. Een onderdeel van deze veranderingen is de toenemende aandacht voor beveiliging. De steeds sneller verlopende uitwisseling van data en integratie van apparatuur (Mobile, Internet of Things) en de eisen van gebruikers op het gebied van beschikbaarheid, stellen steeds hogere eisen aan de bescherming van informatie. In deze nieuwe reeks ‘technische’ blogs nemen wij je mee in de wereld van informatiebeveiliging. In deze eerste blog een uitwerking hoe onze technisch consultants nu al om gaan met de beveiliging van Metacom+.

Read more

case studies

Van Werven realiseert zelf procesinnovaties met Metacom Online

see the case study

events

Webinar | Automatisch installeren van VanMeijel producten

Bij VanMeijel willen we graag onze producten, zoals Metacom+, automatisch opleveren. Automatisch opleveren biedt vele voordelen voor de klant en voor ons.

Read more