0527 61 47 67
Send us an email
Support
Join newsletter

to overview

Update Metacom Office Integration Kit 2.0 beschikbaar

Vanaf nu is de Metacom Office Integration Kit versie 2.0 beschikbaar. De nieuwe versie is compatible met Office 2010, Office 2013 en Office 2016.

Met de Office Integratie Kit (OIK) kan informatie en functionaliteit van Metacom met MS Office worden geïntegreerd. Hierdoor kan vanuit Word, Excel of Outlook documenten en e-mails worden toegevoegd aan Metacom.

Naast de ondersteuning van Office 2010, 2013 en 2016, is de nieuwe versie compatible met Windows 7, Windows 8, Windows 10, Windows Server 2008 en Windows Server 2012. Er maken inmiddels diverse klanten naar tevredenheid gebruik van de update. 

De update kun je vinden op de supportsite op de pagina van de Office Integratie Kit (onder kopje Metacom add on's). Er is zowel een 32-bits als 64-bits versie beschikbaar. Informatie over de installatie en configuratie van de update kun je vinden in de release documentatie. 

blog

De techniek achter veilig werken met Metacom

De wereld verandert in een rap tempo en deze veranderingen merken we ook bij VanMeijel. Een onderdeel van deze veranderingen is de toenemende aandacht voor beveiliging. De steeds sneller verlopende uitwisseling van data en integratie van apparatuur (Mobile, Internet of Things) en de eisen van gebruikers op het gebied van beschikbaarheid, stellen steeds hogere eisen aan de bescherming van informatie. In deze nieuwe reeks ‘technische’ blogs nemen wij je mee in de wereld van informatiebeveiliging. In deze eerste blog een uitwerking hoe onze technisch consultants nu al om gaan met de beveiliging van Metacom+.

Read more

case studies

Van Werven realiseert zelf procesinnovaties met Metacom Online

see the case study

events

Webinar | Automatisch installeren van VanMeijel producten

Bij VanMeijel willen we graag onze producten, zoals Metacom+, automatisch opleveren. Automatisch opleveren biedt vele voordelen voor de klant en voor ons.

Read more