0527 61 47 67
Send us an email
Support
Join newsletter

to overview

Update Metacom Office Integration Kit 2.0 beschikbaar

Vanaf nu is de Metacom Office Integration Kit versie 2.0 beschikbaar. De nieuwe versie is compatible met Office 2010, Office 2013 en Office 2016.

Met de Office Integratie Kit (OIK) kan informatie en functionaliteit van Metacom met MS Office worden geïntegreerd. Hierdoor kan vanuit Word, Excel of Outlook documenten en e-mails worden toegevoegd aan Metacom.

Naast de ondersteuning van Office 2010, 2013 en 2016, is de nieuwe versie compatible met Windows 7, Windows 8, Windows 10, Windows Server 2008 en Windows Server 2012. Er maken inmiddels diverse klanten naar tevredenheid gebruik van de update. 

De update kun je vinden op de supportsite op de pagina van de Office Integratie Kit (onder kopje Metacom add on's). Er is zowel een 32-bits als 64-bits versie beschikbaar. Informatie over de installatie en configuratie van de update kun je vinden in de release documentatie. 

blog

5 redenen waarom uitvoerders actuele informatie nodig hebben tijdens hun bouwprojecten

Er komt veel kijken bij de uitvoering van een bouwproject. Zo is er veel informatie waarover gecommuniceerd wordt met verschillende personen. Een goede communicatie is belangrijk voor een mooi resultaat. Daarom is het essentieel dat iedereen beschikt over actuele informatie. In deze blog geef ik je 5 redenen waarom het beschikken over actuele informatie jouw bouwproject vooruit helpt.

Read more

case studies

Van Werven realiseert zelf procesinnovaties met Metacom Online

see the case study

events

Gebruikersdag | Calculatoren

Voor calculatoren die werken met Metacom calculatie, Ticon EP of Wecap XE, organiseren we op 12 juli aanstaande een gebruikersdag.

Read more