0527 61 47 67
Send us an email
Support
Join newsletter

to overview

Update Metacom Office Integration Kit 2.0 beschikbaar

Vanaf nu is de Metacom Office Integration Kit versie 2.0 beschikbaar. De nieuwe versie is compatible met Office 2010, Office 2013 en Office 2016.

Met de Office Integratie Kit (OIK) kan informatie en functionaliteit van Metacom met MS Office worden geïntegreerd. Hierdoor kan vanuit Word, Excel of Outlook documenten en e-mails worden toegevoegd aan Metacom.

Naast de ondersteuning van Office 2010, 2013 en 2016, is de nieuwe versie compatible met Windows 7, Windows 8, Windows 10, Windows Server 2008 en Windows Server 2012. Er maken inmiddels diverse klanten naar tevredenheid gebruik van de update. 

De update kun je vinden op de supportsite op de pagina van de Office Integratie Kit (onder kopje Metacom add on's). Er is zowel een 32-bits als 64-bits versie beschikbaar. Informatie over de installatie en configuratie van de update kun je vinden in de release documentatie. 

blog

5 redenen waarom je Next 2018 niet mag missen

Op dinsdag 13 november is het weer zo ver: Next 2018. Tijdens dit evenement laten wij je aan de hand van verschillende voorbeeldcases zien wat op dit moment mogelijk is op het vlak van digitaal bouwen. Heb je je nog niet aangemeld voor Next? Hierbij vijf redenen om dat wel te doen.

Read more

case studies

Van Werven realiseert zelf procesinnovaties met Metacom Online

see the case study

Events

Webinar | Voorbereidingen voor calculeren op basis van een 3D model

In de eerdere webinar over de toepassingsmogelijkheden van een BIM-model en calculeren, hebben we aangegeven dat de werkmethode bepaald hoe je tot een calculatie komt. Maar wat is er nodig om een goede werkmethoden bibliotheek op te zetten?

Read more