0527 61 47 67
Send us an email
Support
Join newsletter

to overview

Professionaliseringsslag Van de Beeten Meulendijks met behulp van invoering Metacom

De overeenkomst om gebruik te maken van Metacom is getekend door Van de Beeten Meulendijks. Zij willen hiermee een volgende professionaliseringsslag doorvoeren in hun organisatie. De implementatie hiervan is inmiddels van start gegaan.

Ondersteuning voor veranderende werkwijze
Van de Beeten Meulendijks maakt momenteel een enorme groei door als bedrijf. Daarnaast worden steeds grotere projecten aangenomen. Het IT landschap moet hierop aansluiten. Het huidige ERP systeem voldeed echter niet meer aan de wensen en eisen.

Ben Bolman, bedrijfsleider, vertelt: “Het aannemen van grote projecten vraagt om een veranderende werkwijze van onze organisatie. Opdrachtgevers stellen steeds hogere eisen, maar ook andere in-en externe stakeholders hebben een grote informatiebehoefte . We willen dat Metacom hier ons bij gaat ondersteunen om deze professionaliseringslag te behalen”.

Bas van de Beeten, algemeen directeur en eigenaar, vult aan: “Wij gaan altijd voor kwaliteit. Dat willen we overal in terugzien. Dus in het werk dat we opleveren, in de mensen en machines die we inzetten, maar ook in het materieel die we gebruiken. En nu dus met de keuze voor Metacom.”

Van de Beeten Meulendijks
Familiebedrijf Van de Beeten Meulendijks B.V., dat in 1940 begon als een traditioneel loonbedrijf, is uitgegroeid tot een multidisciplinair grondverzet en transportbedrijf. Het bedrijf is gespecialiseerd in grondverzet en transport, aanleg van onder- en bovengrondse infra, aanleg eerste klas bodems voor de hippische sector, cultuurtechnische werken, leveranties van primaire en secundaire bouwstoffen, containerverhuur en de aanleg van exclusieve tuinen en vijvers.

Lees meer over Van de Beeten Meulendijks: http://www.vandebeeten.nl/

blog

Een wereld achter veilig werken met Metacom

De wereld verandert in een rap tempo en deze veranderingen merken we ook bij VanMeijel. Een onderdeel van deze veranderingen is de (terechte) toenemende aandacht voor beveiliging. De steeds sneller verlopende uitwisseling van data en integratie van apparatuur (Mobile, Internet of Things) en de eisen van gebruikers op het gebied van beschikbaarheid, stellen steeds hogere eisen aan de bescherming van informatie. In deze nieuwe reeks ‘technische’ blogs nemen wij je mee in de wereld van informatiebeveiliging. In deze eerste blog een uitwerking hoe onze technisch consultants nu al om gaan met de beveiliging van een Metacom+ serverpark.

Read more

case studies

Van Werven realiseert zelf procesinnovaties met Metacom Online

see the case study

events

Webinar | Automatisch installeren van VanMeijel producten

Bij VanMeijel willen we graag onze producten, zoals Metacom+, automatisch opleveren. Automatisch opleveren biedt vele voordelen voor de klant en voor ons.

Read more