0527 61 47 67
Send us an email
Support
Join newsletter

to overview

Professionaliseringsslag Van de Beeten Meulendijks met behulp van invoering Metacom

De overeenkomst om gebruik te maken van Metacom is getekend door Van de Beeten Meulendijks. Zij willen hiermee een volgende professionaliseringsslag doorvoeren in hun organisatie. De implementatie hiervan is inmiddels van start gegaan.

Ondersteuning voor veranderende werkwijze
Van de Beeten Meulendijks maakt momenteel een enorme groei door als bedrijf. Daarnaast worden steeds grotere projecten aangenomen. Het IT landschap moet hierop aansluiten. Het huidige ERP systeem voldeed echter niet meer aan de wensen en eisen.

Ben Bolman, bedrijfsleider, vertelt: “Het aannemen van grote projecten vraagt om een veranderende werkwijze van onze organisatie. Opdrachtgevers stellen steeds hogere eisen, maar ook andere in-en externe stakeholders hebben een grote informatiebehoefte . We willen dat Metacom hier ons bij gaat ondersteunen om deze professionaliseringslag te behalen”.

Bas van de Beeten, algemeen directeur en eigenaar, vult aan: “Wij gaan altijd voor kwaliteit. Dat willen we overal in terugzien. Dus in het werk dat we opleveren, in de mensen en machines die we inzetten, maar ook in het materieel die we gebruiken. En nu dus met de keuze voor Metacom.”

Van de Beeten Meulendijks
Familiebedrijf Van de Beeten Meulendijks B.V., dat in 1940 begon als een traditioneel loonbedrijf, is uitgegroeid tot een multidisciplinair grondverzet en transportbedrijf. Het bedrijf is gespecialiseerd in grondverzet en transport, aanleg van onder- en bovengrondse infra, aanleg eerste klas bodems voor de hippische sector, cultuurtechnische werken, leveranties van primaire en secundaire bouwstoffen, containerverhuur en de aanleg van exclusieve tuinen en vijvers.

Lees meer over Van de Beeten Meulendijks: http://www.vandebeeten.nl/

blog

Concurrentievoordeel | Column Frans van Meijel

Vaak wordt de stelling geopperd dat je met de inzet van ICT een groot concurrentievoordeel kunt behalen. Ik denk dat dit zeker klopt. Er gaat nu nog veel fout door een gebrek aan de juiste informatie, die ook nog eens niet op de juiste tijdstip en plaats beschikbaar is. Daarnaast is de administratieve last groot gedurende het bouwproces. De inzet van ICT zou dan ook niet meer weg te denken moeten zijn in de dagelijkse bedrijfsvoering.

Read more

case studies

Van Werven realiseert zelf procesinnovaties met Metacom Online

see the case study

Events

Webinar | De leveranciersbonnen digitaal met Metacom Online

Als bouwbedrijf koop of huur je dagelijks veel in tijdens de uitvoering van een bouwproject. Of het nu gaat om personeel, materialen of materieel: de administratie van de externe bonnen kosten veel tijd. Zeker wanneer de inkopen nog  worden gedaan met een bonnenboekje.

Read more