0527 61 47 67
Send us an email
Support
Join newsletter

to overview

Professionaliseringsslag Van de Beeten Meulendijks met behulp van invoering Metacom

De overeenkomst om gebruik te maken van Metacom is getekend door Van de Beeten Meulendijks. Zij willen hiermee een volgende professionaliseringsslag doorvoeren in hun organisatie. De implementatie hiervan is inmiddels van start gegaan.

Ondersteuning voor veranderende werkwijze
Van de Beeten Meulendijks maakt momenteel een enorme groei door als bedrijf. Daarnaast worden steeds grotere projecten aangenomen. Het IT landschap moet hierop aansluiten. Het huidige ERP systeem voldeed echter niet meer aan de wensen en eisen.

Ben Bolman, bedrijfsleider, vertelt: “Het aannemen van grote projecten vraagt om een veranderende werkwijze van onze organisatie. Opdrachtgevers stellen steeds hogere eisen, maar ook andere in-en externe stakeholders hebben een grote informatiebehoefte . We willen dat Metacom hier ons bij gaat ondersteunen om deze professionaliseringslag te behalen”.

Bas van de Beeten, algemeen directeur en eigenaar, vult aan: “Wij gaan altijd voor kwaliteit. Dat willen we overal in terugzien. Dus in het werk dat we opleveren, in de mensen en machines die we inzetten, maar ook in het materieel die we gebruiken. En nu dus met de keuze voor Metacom.”

Van de Beeten Meulendijks
Familiebedrijf Van de Beeten Meulendijks B.V., dat in 1940 begon als een traditioneel loonbedrijf, is uitgegroeid tot een multidisciplinair grondverzet en transportbedrijf. Het bedrijf is gespecialiseerd in grondverzet en transport, aanleg van onder- en bovengrondse infra, aanleg eerste klas bodems voor de hippische sector, cultuurtechnische werken, leveranties van primaire en secundaire bouwstoffen, containerverhuur en de aanleg van exclusieve tuinen en vijvers.

Lees meer over Van de Beeten Meulendijks: http://www.vandebeeten.nl/

blog

5 redenen waarom uitvoerders actuele informatie nodig hebben tijdens hun bouwprojecten

Er komt veel kijken bij de uitvoering van een bouwproject. Zo is er veel informatie waarover gecommuniceerd wordt met verschillende personen. Een goede communicatie is belangrijk voor een mooi resultaat. Daarom is het essentieel dat iedereen beschikt over actuele informatie. In deze blog geef ik je 5 redenen waarom het beschikken over actuele informatie jouw bouwproject vooruit helpt.

Read more

case studies

Van Werven realiseert zelf procesinnovaties met Metacom Online

see the case study

events

Webinar | Tips & tricks middelenplanning

We werken continu aan verbeteringen voor de middelenplanning in Metacom. Tijdens deze webinar staan we stil bij nieuwe ontwikkelingen én geven we je tips & tricks om meer uit het gebruik van het planbord te halen.

Read more