0527 61 47 67
Send us an email
Support
Join newsletter

to overview

Nieuwe identiteit, nieuwe uitstraling

Wie op VanMeijel Next was, had het al gezien, maar nu onze nieuwe website klaar is, kunnen we het met iedereen delen: onze nieuwe huisstijl. Voor ons is een hele belangrijke stap. Wij zijn namelijk de afgelopen twee jaar enorm veranderd, waardoor ons oude ‘jasje’ niet meer paste.

VanMeijel 3.0
Wij hebben afscheid genomen van een hiërarchische organisatiestructuur die weinig ruimte bood om snel en flexibel in te spelen op veranderingen in de bouw en IT. Nu zijn we hard op weg om een dynamische, teamgerichte organisatie te worden die de kennis van iedereen zo goed mogelijk inzet. Waar mensen zelf mogen bepalen hoe ze hun doelen behalen. Die ruimte biedt aan hun ideeën, ambitie en ondernemerschap.

Viesrood
Die nieuwe organisatie vroeg om een uitstraling die daarbij paste. Sleutelwoorden hierbij zijn modern, open, persoonlijk en waardegedreven. Ontwerpbureau Viesrood uit Zwolle wist hier een inspirerende grafische vertaling voor te geven, wat resulteerde in een geheel nieuwe huisstijl.

Bouwen kan simpeler
Onlosmakelijk verbonden met de nieuwe huisstijl is ook onze nieuwe pay-off “Bouwen kan simpeler”. Want ondanks dat het materiaal steeds beter wordt, is bouwen er niet makkelijker op geworden. Bouwen is complex. Gelukkig zijn er veel mogelijkheden om bouwen simpeler te maken. En dat is wat ons dagelijks drijft. 

blog

5 redenen waarom je Next 2018 niet mag missen

Op dinsdag 13 november is het weer zo ver: Next 2018. Tijdens dit evenement laten wij je aan de hand van verschillende voorbeeldcases zien wat op dit moment mogelijk is op het vlak van digitaal bouwen. Heb je je nog niet aangemeld voor Next? Hierbij vijf redenen om dat wel te doen.

Read more

case studies

Van Werven realiseert zelf procesinnovaties met Metacom Online

see the case study

Events

Webinar | Voorbereidingen voor calculeren op basis van een 3D model

In de eerdere webinar over de toepassingsmogelijkheden van een BIM-model en calculeren, hebben we aangegeven dat de werkmethode bepaald hoe je tot een calculatie komt. Maar wat is er nodig om een goede werkmethoden bibliotheek op te zetten?

Read more