0527 61 47 67
Send us an email
Support
Join newsletter

to overview

Nieuwe identiteit, nieuwe uitstraling

Wie op VanMeijel Next was, had het al gezien, maar nu onze nieuwe website klaar is, kunnen we het met iedereen delen: onze nieuwe huisstijl. Voor ons is een hele belangrijke stap. Wij zijn namelijk de afgelopen twee jaar enorm veranderd, waardoor ons oude ‘jasje’ niet meer paste.

VanMeijel 3.0
Wij hebben afscheid genomen van een hiërarchische organisatiestructuur die weinig ruimte bood om snel en flexibel in te spelen op veranderingen in de bouw en IT. Nu zijn we hard op weg om een dynamische, teamgerichte organisatie te worden die de kennis van iedereen zo goed mogelijk inzet. Waar mensen zelf mogen bepalen hoe ze hun doelen behalen. Die ruimte biedt aan hun ideeën, ambitie en ondernemerschap.

Viesrood
Die nieuwe organisatie vroeg om een uitstraling die daarbij paste. Sleutelwoorden hierbij zijn modern, open, persoonlijk en waardegedreven. Ontwerpbureau Viesrood uit Zwolle wist hier een inspirerende grafische vertaling voor te geven, wat resulteerde in een geheel nieuwe huisstijl.

Bouwen kan simpeler
Onlosmakelijk verbonden met de nieuwe huisstijl is ook onze nieuwe pay-off “Bouwen kan simpeler”. Want ondanks dat het materiaal steeds beter wordt, is bouwen er niet makkelijker op geworden. Bouwen is complex. Gelukkig zijn er veel mogelijkheden om bouwen simpeler te maken. En dat is wat ons dagelijks drijft. 

blog

Een wereld achter veilig werken met Metacom

De wereld verandert in een rap tempo en deze veranderingen merken we ook bij VanMeijel. Een onderdeel van deze veranderingen is de (terechte) toenemende aandacht voor beveiliging. De steeds sneller verlopende uitwisseling van data en integratie van apparatuur (Mobile, Internet of Things) en de eisen van gebruikers op het gebied van beschikbaarheid, stellen steeds hogere eisen aan de bescherming van informatie. In deze nieuwe reeks ‘technische’ blogs nemen wij je mee in de wereld van informatiebeveiliging. In deze eerste blog een uitwerking hoe onze technisch consultants nu al om gaan met de beveiliging van een Metacom+ serverpark.

Read more

case studies

Van Werven realiseert zelf procesinnovaties met Metacom Online

see the case study

events

Webinar | Automatisch installeren van VanMeijel producten

Bij VanMeijel willen we graag onze producten, zoals Metacom+, automatisch opleveren. Automatisch opleveren biedt vele voordelen voor de klant en voor ons.

Read more