0527 61 47 67
Send us an email
Support
Join newsletter

to overview

Nieuw talent bij VanMeijel

Om bouwprocessen te vereenvoudigen én te verbeteren zijn wij continu op zoek naar nieuw talent. Onlangs zijn we gestart met een wervingscampagne om jonge mensen aan te nemen vol met bruisende energie en creatieve ideeën om ons hierbij te helpen.

Inmiddels hebben we onze organisatie versterkt met zes nieuwe medewerkers, waarvan vier young professionals. Maak kennis met deze nieuwe toppers!

Iris van der Heijden, Customer Care
Het waar maken van de visie van Van Meijel "bouwen kan simpeler" gebeurt niet alleen via de software. Zoals ik het zie is het een way of life binnen de organisatie. Om de klant echt goed te begrijpen wil ik weten hoe hij werkt en waarom hij zo werkt. Het is niet moeilijk om iets simpels ingewikkeld te maken, wel is het moeilijk om iets ingewikkeld eenvoudig uit te leggen. In dat opzicht wil ik (blijven) communiceren op het niveau van de klant, bij voorkeur in zijn taal (jargon) zodat we vragen over de bouw, bedrijfsvoering en IT eenvoudig kunnen beantwoorden en gericht advies kunnen geven.  

Thijs van Schie, Applicatiespecialist Logistiek
Mijn rol binnen team logistiek is die van applicatiespecialist. Ik draag bij aan onze visie door onze oplossingen zo foutloos mogelijk te houden. Dit doe ik door het testen van onze applicaties. Op deze manier zal de klant zonder frustraties op een efficiënte wijze bouwprocessen kunnen beheersen. Dit maakt hun bouwproces “simpeler”.

Lisanne Regeling, PR & Communicatie
Via de horeca en een evenementenbureau ben ik terecht gekomen bij VanMeijel als pr & communicatie medewerker. Mijn doel is om de communicatie rond VanMeijel leuker, prikkelender en ja, simpeler te maken. We zijn een bedrijf met enorm veel kennis, en met deze kennis kunnen wij de markt vooruit helpen. Maar dan wel graag op een manier zodat we het allemaal begrijpen. Zodat als zich er een vraag voor doet, het eerste wat jij denkt is: ‘Hee, daarvoor moet ik VanMeijel eens bellen!’.

Simon Reumer, Commercieel medewerker binnendienst 
Binnen het Sales Team ga ik de rol van commercieel medewerker binnendienst vervullen. In mijn rol ga ik accountmanagers ondersteunen in het verkoopproces. Echt een plek waar ik tot mijn recht kom! Mijn ambitie is door te groeien tot een volwaardige sparringspartner voor klanten. Ik denk graag mee om te kijken hoe wij met onze oplossingen bouwondernemingen kunnen helpen slimmer te werken!

Ook helpen bouwen simpeler te maken? Ga naar "werken bij vanmeijel" en bekijk of je een geschikte vacature kunt vinden. Niets gevonden? Stuur een open sollicatie! 

(Foto v.l.n.r. Iris van der Heijden, Simon Reumer, Lisanne Regeling, Thijs van Schie)

blog

Concurrentievoordeel | Column Frans van Meijel

Vaak wordt de stelling geopperd dat je met de inzet van ICT een groot concurrentievoordeel kunt behalen. Ik denk dat dit zeker klopt. Er gaat nu nog veel fout door een gebrek aan de juiste informatie, die ook nog eens niet op de juiste tijdstip en plaats beschikbaar is. Daarnaast is de administratieve last groot gedurende het bouwproces. De inzet van ICT zou dan ook niet meer weg te denken moeten zijn in de dagelijkse bedrijfsvoering.

Read more

case studies

Van Werven realiseert zelf procesinnovaties met Metacom Online

see the case study

Events

Webinar | De leveranciersbonnen digitaal met Metacom Online

Als bouwbedrijf koop of huur je dagelijks veel in tijdens de uitvoering van een bouwproject. Of het nu gaat om personeel, materialen of materieel: de administratie van de externe bonnen kosten veel tijd. Zeker wanneer de inkopen nog  worden gedaan met een bonnenboekje.

Read more