0527 61 47 67
Send us an email
Support
Join newsletter

to overview

Jan van der Lee BV gaat bedrijfsprocessen optimaliseren met Metacom

Afgelopen week heeft Loon- en Groenbedrijf Jan van der Lee BV de overeenkomst getekend om aan de slag te gaan met Metacom. De implementatie gaat over enkele weken van start.

Versnipperd IT landschap
Van der Lee maakt tot op heden gebruik van meerdere applicaties. De financiële administratie wordt gerealiseerd in Exact. De calculaties en projecten worden bijgehouden in Agro IT. Voor het belangrijke proces binnen van der lee, de planning, heeft men een maatwerkoplossing laten ontwikkelen. Omdat de verschillende applicaties niet met elkaar zijn geïntegreerd, heeft Van der Lee in de huidige situatie te weinig inzicht in haar bedrijfsactiviteiten. Daarnaast heeft men veel dubbel werk met invoeren. 

Metacom (Online)
Marcel Snel, projectleider bij Van der Lee, vertelt: "Met Metacom wil Van der Lee de primaire bedrijfsprocessen integraal automatiseren. Door deze integratie verwachten wij met name in het planningsproces grote stappen te kunnen maken. Als het kantoorpersoneel is uitgerust met Metacom, willen we vervolgens zorgen dat ook de medewerkers in het veld worden aangesloten op Metacom. De mobiele werkopdracht van Metacom Online zal hiervoor een goede oplossing zijn". 

Actief in GWW en Groen
Waar loonbedrijf Jan van der Lee bv opereert als onderaannemer in de Grond-, Water-, en Wegenbouw (GWW), is Van der Lee Amstelveen Groen bv actief in de realisatie en onderhoud van groenvoorzieningen. Beide bedrijven zijn gevestigd in Amstelveen. De GWW tak houdt zich vooral bezig met het leveren van diverse GWW-machines inclusief personeel. Denk hierbij aan tractoren, graafmachines, shovels, (knijper) vrachtwagens etcetera. Van der Lee Amstelveen Groen bv houdt zich met name bezig met het kant-en-klaar maken van tuinen en parken door middel van verwijdering, vernieuwing, aanleg, beplanting en onderhoud. Ook zijn ze gespecialiseerd in het plaatsen van beschoeiing. De combinatie en wisselwerking tussen deze bedrijven zorgen ervoor dat Van der Lee als een echte allrounder optreedt bij loonwerkzaamheden, grondverzet en groenvoorzieningen.

blog

5 redenen waarom je Next 2018 niet mag missen

Op dinsdag 13 november is het weer zo ver: Next 2018. Tijdens dit evenement laten wij je aan de hand van verschillende voorbeeldcases zien wat op dit moment mogelijk is op het vlak van digitaal bouwen. Heb je je nog niet aangemeld voor Next? Hierbij vijf redenen om dat wel te doen.

Read more

case studies

Van Werven realiseert zelf procesinnovaties met Metacom Online

see the case study

Events

Webinar | Voorbereidingen voor calculeren op basis van een 3D model

In de eerdere webinar over de toepassingsmogelijkheden van een BIM-model en calculeren, hebben we aangegeven dat de werkmethode bepaald hoe je tot een calculatie komt. Maar wat is er nodig om een goede werkmethoden bibliotheek op te zetten?

Read more