0527 61 47 67
Send us an email
Support
Join newsletter

to overview

Bouwintegratie.nl ondersteunt nu orderbevestiging, pakbon en factuur

Vanaf nu ondersteunt de s@lesserver van Bouwintegratie.nl de berichtenstromen orderbevestiging, pakbon en factuur van s@les in de bouw. Het digitaliseren van dit berichtenverkeer levert veel tijdsbesparing op. Daarnaast kunnen we twee nieuwe leveranciers verwelkomen die zijn aangesloten: Fabory en Martens Beton.

Orderbevestiging en factuur
Om te zorgen dat het berichtenverkeer goed functioneert, hebben we de afgelopen tijd samengewerkt met onze klanten en leveranciers. Zo hebben we samen met KWS ervoor gezorgd dat het orderbevestigingsbericht werkend is gemaakt voor Martens Beton en is het factuurbericht uitgebreid getest met Dyka. Omdat beide tests goed zijn verlopen, hebben we besloten deze berichten in productie te nemen.

Met name de orderbevestiging is een veel gevraagd berichttype van onze klanten. Metacom haalt hierbij maatwerk-middelen en unieke middelen uit de bevestiging, die vervolgens worden aangemaakt in Metacom met de juiste prijsafspraken. Wanneer vervolgens de pakbon en factuur komt, dan wordt het middel automatisch met de juiste condities en prijzen herkend. Een grote stap voorwaarts dus in het digitaliseren van deze stroom.

Aangesloten leveranciers
Het aantal leveranciers die zijn aangesloten op de s@lesserver van Bouwintegratie.nl neemt ook toe. Naast Wavin, Dyka, Struyk Verwo, v.d. Bosch Beton, Gebr. van Kessel en Railpro zijn nu ook Fabory en Martens Beton aangesloten. Daarnaast lopen er nog een aantal trajecten met leveranciers die ook willen aansluiten.

Wij zijn kortom klaar om snel meer klanten en leveranciers aan te laten sluiten op de s@lesserver. Sluit nu dus ook aan en maak een mooie efficiencyslag!

blog

5 redenen waarom uitvoerders actuele informatie nodig hebben tijdens hun bouwprojecten

Er komt veel kijken bij de uitvoering van een bouwproject. Zo is er veel informatie waarover gecommuniceerd wordt met verschillende personen. Een goede communicatie is belangrijk voor een mooi resultaat. Daarom is het essentieel dat iedereen beschikt over actuele informatie. In deze blog geef ik je 5 redenen waarom het beschikken over actuele informatie jouw bouwproject vooruit helpt.

Read more

case studies

Van Werven realiseert zelf procesinnovaties met Metacom Online

see the case study

events

Webinar | Tips & tricks middelenplanning

We werken continu aan verbeteringen voor de middelenplanning in Metacom. Tijdens deze webinar staan we stil bij nieuwe ontwikkelingen én geven we je tips & tricks om meer uit het gebruik van het planbord te halen.

Read more