0527 61 47 67
Send us an email
Support
Join newsletter

to overview

Bouwintegratie.nl ondersteunt nu orderbevestiging, pakbon en factuur

Vanaf nu ondersteunt de s@lesserver van Bouwintegratie.nl de berichtenstromen orderbevestiging, pakbon en factuur van s@les in de bouw. Het digitaliseren van dit berichtenverkeer levert veel tijdsbesparing op. Daarnaast kunnen we twee nieuwe leveranciers verwelkomen die zijn aangesloten: Fabory en Martens Beton.

Orderbevestiging en factuur
Om te zorgen dat het berichtenverkeer goed functioneert, hebben we de afgelopen tijd samengewerkt met onze klanten en leveranciers. Zo hebben we samen met KWS ervoor gezorgd dat het orderbevestigingsbericht werkend is gemaakt voor Martens Beton en is het factuurbericht uitgebreid getest met Dyka. Omdat beide tests goed zijn verlopen, hebben we besloten deze berichten in productie te nemen.

Met name de orderbevestiging is een veel gevraagd berichttype van onze klanten. Metacom haalt hierbij maatwerk-middelen en unieke middelen uit de bevestiging, die vervolgens worden aangemaakt in Metacom met de juiste prijsafspraken. Wanneer vervolgens de pakbon en factuur komt, dan wordt het middel automatisch met de juiste condities en prijzen herkend. Een grote stap voorwaarts dus in het digitaliseren van deze stroom.

Aangesloten leveranciers
Het aantal leveranciers die zijn aangesloten op de s@lesserver van Bouwintegratie.nl neemt ook toe. Naast Wavin, Dyka, Struyk Verwo, v.d. Bosch Beton, Gebr. van Kessel en Railpro zijn nu ook Fabory en Martens Beton aangesloten. Daarnaast lopen er nog een aantal trajecten met leveranciers die ook willen aansluiten.

Wij zijn kortom klaar om snel meer klanten en leveranciers aan te laten sluiten op de s@lesserver. Sluit nu dus ook aan en maak een mooie efficiencyslag!

blog

Concurrentievoordeel | Column Frans van Meijel

Vaak wordt de stelling geopperd dat je met de inzet van ICT een groot concurrentievoordeel kunt behalen. Ik denk dat dit zeker klopt. Er gaat nu nog veel fout door een gebrek aan de juiste informatie, die ook nog eens niet op de juiste tijdstip en plaats beschikbaar is. Daarnaast is de administratieve last groot gedurende het bouwproces. De inzet van ICT zou dan ook niet meer weg te denken moeten zijn in de dagelijkse bedrijfsvoering.

Read more

case studies

Van Werven realiseert zelf procesinnovaties met Metacom Online

see the case study

Events

Webinar | De leveranciersbonnen digitaal met Metacom Online

Als bouwbedrijf koop of huur je dagelijks veel in tijdens de uitvoering van een bouwproject. Of het nu gaat om personeel, materialen of materieel: de administratie van de externe bonnen kosten veel tijd. Zeker wanneer de inkopen nog  worden gedaan met een bonnenboekje.

Read more