0527 61 47 67
Send us an email
Support
Join newsletter

Metacom apps | extensive functionality in the cloud

Metacom Apps allows you to expand Metacom with additional functionality and applications. Furthermore, information can be made available in any manner desired. Via the web, portals and mobile. This gives you support down through the entire organisation. And you can get started straight away with simplifying and improving activities.

Flexible, Data available on mobile devices, What you see is what you get!, Cloud-based modelling with users: 24/7 acces.
filter
werkgebieden

blog

Concurrentievoordeel | Column Frans van Meijel

Vaak wordt de stelling geopperd dat je met de inzet van ICT een groot concurrentievoordeel kunt behalen. Ik denk dat dit zeker klopt. Er gaat nu nog veel fout door een gebrek aan de juiste informatie, die ook nog eens niet op de juiste tijdstip en plaats beschikbaar is. Daarnaast is de administratieve last groot gedurende het bouwproces. De inzet van ICT zou dan ook niet meer weg te denken moeten zijn in de dagelijkse bedrijfsvoering.

Read more

case studies

Van Werven realiseert zelf procesinnovaties met Metacom Online

see the case study

news

Bolkesteijn Infrastructuur B.V. slaat nieuwe weg in met Metacom+

Bolkesteijn Infrastructuur B.V. heeft een nieuwe weg ingeslagen door te kiezen voor Metacom+. Door te werken met het Metacom platform verwacht het Hoogeveense aannemersbedrijf vele efficiencyslagen te maken en klaar te zijn voor een digitale toekomst.

Read more