0527 61 47 67
Send us an email
Support
Join newsletter

to overview

Webinar | Zelf apps bouwen. Een nieuwe rol voor applicatiebeheer.

Wil je zelf aan het stuur zitten om antwoorden te geven op de digitale vraagstukken in je bedrijf? Meld je dan aan voor deze webinar.

Met onze nieuwe generatie software kun je namelijk zonder te programmeren, zelf processen, dashboards en apps bouwen. Wel zo handig: vragen vanuit de organisatie kun je zonder tussenkomst van een IT leverancier zelf uitwerken. Geheel afgestemd hoe jullie bedrijf én gebruikers willen werken. 

Wil je weten welke gevolgen dit heeft voor je werk? En welke mogelijkheden ons platform biedt? Kom erachter tijdens deze webinar.

Overige gegevens:
- Donderdag 25 januari
- Van 13.30 tot 14.00 uur

Schrijf mij in

blog

Een wereld achter veilig werken met Metacom

De wereld verandert in een rap tempo en deze veranderingen merken we ook bij VanMeijel. Een onderdeel van deze veranderingen is de (terechte) toenemende aandacht voor beveiliging. De steeds sneller verlopende uitwisseling van data en integratie van apparatuur (Mobile, Internet of Things) en de eisen van gebruikers op het gebied van beschikbaarheid, stellen steeds hogere eisen aan de bescherming van informatie. In deze nieuwe reeks ‘technische’ blogs nemen wij je mee in de wereld van informatiebeveiliging. In deze eerste blog een uitwerking hoe onze technisch consultants nu al om gaan met de beveiliging van een Metacom+ serverpark.

Read more

case studies

Van Werven realiseert zelf procesinnovaties met Metacom Online

see the case study

news

Circulair bouwen: digitalisering grondstoffenpaspoort met Roelofs

Het slim gebruiken van grondstoffen en producten wordt in de weg naar een circulaire economie steeds belangrijker. Zo steken ook grote ambities de kop op in de wereld van grond-, weg en waterbouw, om circulair bouwen steeds meer vorm te geven. Het grondstoffenpaspoort speelt hier een belangrijke rol in. Op het initiatief van Roelofs is VanMeijel gevraagd mee te denken over het grondstoffenpaspoort en de digitalisering hiervan. Hiermee worden opdrachtgevers en opdrachtnemers in de infrabranche geholpen naar verdere verduurzaming.

Read more