0527 61 47 67
Send us an email
Support
Join newsletter

to overview

VanMeijel Next 2015

Het is weer voorbij: Next 2015. Wij kijken terug naar een hele mooie dag en willen alle relaties bedanken voor hun komst. Deze editie stond geheel in het teken van 'the new experience': een nieuwe kijk op het gebruik van onze software voor iedereen in de organisatie.

De belangrijkste sessies van deze dag, waaronder de keynote van Frans van Meijel, de lancering van BizzStream en Metacom Explorer kun je nu terugkijken. Veel kijkplezier!

VanMeijel NEXT 2015 - Dagimpressie

Dagimpressie van Next 2015. Hét jaarlijkse evenement voor klanten van, en geïnteresseerden in, de producten van VanMeijel. Deze dag stond volledig in het teken van nieuwe oplossingen, functionaliteiten en producten. Ook was er de mogelijkheid om op een ontspannen manier te netwerken met collega's uit de (bouw)branche. Al met al een inspirerende dag voor velen.

VanMeijel Next 2015 - Openingssessie: ''the new experience'

Tijdens de keynote sessie neemt Frans van Meijel u mee in dé IT innovaties om bouwen simpeler te maken. Met de lancering van Metacom online, een preview van Metacom 9.2 en vele andere nieuwe toepassingen een sessie om niet te missen. Dagvoorzitter Marjet Rutten, aanjager van bouwinnovatie, zal geheel op eigen wijze zorgen voor interactie met het publiek met prikkelende stellingen en vragen.

VanMeijel Next 2015 - Centrale sessie: Lancering BizzStream

Met de ontwikkeling van de Metacom Online ontstaan er nieuwe mogelijkheden op het gebied van mobiel werken en proces optimalisaties. Met de eerste module van Metacom Online, BizzStream, zijn processen zoals urenregistratie, meerwerk, werkbonnen, formulieren of inkoop eenvoudig te digitaliseren en snel beschikbaar te maken in de organisatie. Met Metacom Online kunt u namelijk documenten en de daarbij bijbehorende werkstromen zelf modelleren. Dit gaat zo makkelijk, dat dit zal zorgen voor een compleet nieuwe ervaring. Papierloos werken, zowel op kantoor als op de bouwplaats, komt binnen handbereik! Tjaco Naaktgeboren, financieel directeur VanWerven, zal tijdens deze sessie vertellen welke businesscase zij hebben om met deze eerste module van Metacom Online aan de slag te gaan. Spreker: Peter van Meijel, Peter van de Lageweg en Tjaco Naaktgeboren

VanMeijel Next 2015 - Verdiepingssessie: Metacom Explorer

Met Metacom Explorer is het mogelijk om eenvoudig strategische informatie uit Metacom te halen. In deze sessie laten wij de mogelijkheden hiervan ervaren: maak bijvoorbeeld dashboards en leg verbanden die het verschil kunnen maken. Spreker: Nico Dijkstra

VanMeijel Next 2015 - Verdiepingssessie: BizzStream

Met de eerste module Bizzstream in Metacom Online, kunnen gebruikers zelf eenvoudig en snel bedrijfsprocessen automatiseren en mobiel beschikbaar maken. Alle losse app’s worden daarmee geïntegreerd op één platform. In deze sessie gaan we hier dieper op in. Wat zijn de mogelijkheden? Hoe maak je zelf bijvoorbeeld een formulier of een werkbon?

VanMeijel Next 2015 - Verdiepingssessie: Metacom Roadmap

Deze sessie geeft Cilia Sietsma een blik op de nieuwe en toekomstige ontwikkelingen binnen Metacom. Inclusief de nieuwste functies en verbeteringen, zoals digitaal factureren. Ook wordt er stilgestaan bij continious delivery en Metacom 9.2: wat betekent dit en welke voordelen levert dit op?

VanMeijel Next 2015 - Verdiepingssessie: Bouwintegratie.nl

Met Bouwintegratie helpen we bouwbedrijven het inkoopproces te vereenvoudigen door papieren bonnen uit te bannen. Door de aansluiting met s@les in de bouw wordt er gewerkt met dé standaard in de branche. Inmiddels zijn er al diverse leveranciers, en aannemers, aangesloten op de standaard. Denk bijvoorbeeld aan Dyka, Wavin en KWS. Tijdens deze sessie vertelt Vincent van Mourik alles over de mogelijkheden, de voordelen, en laat hij zien hoe eenvoudig het werkt. Daarnaast zal Marcel Linssen, KWS, alles vertellen hoe zij in praktijk werken werken met Bouwintegratie.nl. Dé sessie kortom om erachter te komen hoe je snel veel kosten kunt besparen in het inkoopproces.

Schrijf mij in

blog

Een wereld achter veilig werken met Metacom

De wereld verandert in een rap tempo en deze veranderingen merken we ook bij VanMeijel. Een onderdeel van deze veranderingen is de (terechte) toenemende aandacht voor beveiliging. De steeds sneller verlopende uitwisseling van data en integratie van apparatuur (Mobile, Internet of Things) en de eisen van gebruikers op het gebied van beschikbaarheid, stellen steeds hogere eisen aan de bescherming van informatie. In deze nieuwe reeks ‘technische’ blogs nemen wij je mee in de wereld van informatiebeveiliging. In deze eerste blog een uitwerking hoe onze technisch consultants nu al om gaan met de beveiliging van een Metacom+ serverpark.

Read more

case studies

Van Werven realiseert zelf procesinnovaties met Metacom Online

see the case study

news

Circulair bouwen: digitalisering grondstoffenpaspoort met Roelofs

Het slim gebruiken van grondstoffen en producten wordt in de weg naar een circulaire economie steeds belangrijker. Zo steken ook grote ambities de kop op in de wereld van grond-, weg en waterbouw, om circulair bouwen steeds meer vorm te geven. Het grondstoffenpaspoort speelt hier een belangrijke rol in. Op het initiatief van Roelofs is VanMeijel gevraagd mee te denken over het grondstoffenpaspoort en de digitalisering hiervan. Hiermee worden opdrachtgevers en opdrachtnemers in de infrabranche geholpen naar verdere verduurzaming.

Read more