0527 61 47 67
Send us an email
Support
Join newsletter

to overview

Gebruikersdag | Metacom financieel

Voor de gebruikers van de financiële module in Metacom, organiseren we op 19 april a.s. een gebruikersdag.

Tijdens deze sessie vertellen wij je alles over de nieuwe ontwikkelingen die beschikbaar zijn of er aan zitten te komen voor de financiële module. Daarnaast horen wij graag van gebruikers wat zij willen verbeteren. De gebruikersdag wordt kortom een interactieve sessie die het bijwonen waard is als je op de hoogte wilt blijven én input wil geven voor de roadmap.

Overige gegevens:
Datum: donderdag 19 april 2018
Locatie: Duit 8, Emmeloord 
Tijd: 10.00 tot 14.00
Aantal plaatsen: 10

Let op: de sessie is speciaal bedoeld voor gebruikers die een rol hebben als hoofd financiën of controller.  

Aanmelden kan via onderstaande button. 

Schrijf mij in

blog

Een wereld achter veilig werken met Metacom

De wereld verandert in een rap tempo en deze veranderingen merken we ook bij VanMeijel. Een onderdeel van deze veranderingen is de (terechte) toenemende aandacht voor beveiliging. De steeds sneller verlopende uitwisseling van data en integratie van apparatuur (Mobile, Internet of Things) en de eisen van gebruikers op het gebied van beschikbaarheid, stellen steeds hogere eisen aan de bescherming van informatie. In deze nieuwe reeks ‘technische’ blogs nemen wij je mee in de wereld van informatiebeveiliging. In deze eerste blog een uitwerking hoe onze technisch consultants nu al om gaan met de beveiliging van een Metacom+ serverpark.

Read more

case studies

Van Werven realiseert zelf procesinnovaties met Metacom Online

see the case study

news

Circulair bouwen: digitalisering grondstoffenpaspoort met Roelofs

Het slim gebruiken van grondstoffen en producten wordt in de weg naar een circulaire economie steeds belangrijker. Zo steken ook grote ambities de kop op in de wereld van grond-, weg en waterbouw, om circulair bouwen steeds meer vorm te geven. Het grondstoffenpaspoort speelt hier een belangrijke rol in. Op het initiatief van Roelofs is VanMeijel gevraagd mee te denken over het grondstoffenpaspoort en de digitalisering hiervan. Hiermee worden opdrachtgevers en opdrachtnemers in de infrabranche geholpen naar verdere verduurzaming.

Read more