0527 61 47 67
Send us an email
Support
Join newsletter

to overview

BIM praktijkdag 24 mei a.s.

Op 24 mei a.s. zijn wij één van de deelnemers tijdens de BIM praktijkdag in Jaarbeurs Utrecht op de informatiemarkt.

Op de BIM praktijkdag, georganiseerd door de Cobouw en de Jaarbeurs, worden vele praktijkcases gegeven over projecten waar met BIM wordt gewerkt. De hele bouwketen is tijdens  deze dag vertegenwoordigd: ontwikkelaars, adviseurs, aannemers, etc.

Naast de praktijkcases en de vele presentaties is er een informatiemarkt waar bezoekers terecht kunnen voor meer specifieke informatie. Wij zijn ook één van de deelnemers. Bij onze stand kun je terecht voor een impressie van onze BIM oplossing en spreken met onze BIM specialisten. Wij vertellen graag hoe je op basis van een 3D model integraal je engineering, calculatie, planning en projectbewaking kunt aansturen. 

Meer informatie over het programma, de sprekers kun je hier vinden. 

Wie weet zien we jou op 24 mei!

Schrijf mij in

blog

Een wereld achter veilig werken met Metacom

De wereld verandert in een rap tempo en deze veranderingen merken we ook bij VanMeijel. Een onderdeel van deze veranderingen is de (terechte) toenemende aandacht voor beveiliging. De steeds sneller verlopende uitwisseling van data en integratie van apparatuur (Mobile, Internet of Things) en de eisen van gebruikers op het gebied van beschikbaarheid, stellen steeds hogere eisen aan de bescherming van informatie. In deze nieuwe reeks ‘technische’ blogs nemen wij je mee in de wereld van informatiebeveiliging. In deze eerste blog een uitwerking hoe onze technisch consultants nu al om gaan met de beveiliging van een Metacom+ serverpark.

Read more

case studies

Van Werven realiseert zelf procesinnovaties met Metacom Online

see the case study

news

Circulair bouwen: digitalisering grondstoffenpaspoort met Roelofs

Het slim gebruiken van grondstoffen en producten wordt in de weg naar een circulaire economie steeds belangrijker. Zo steken ook grote ambities de kop op in de wereld van grond-, weg en waterbouw, om circulair bouwen steeds meer vorm te geven. Het grondstoffenpaspoort speelt hier een belangrijke rol in. Op het initiatief van Roelofs is VanMeijel gevraagd mee te denken over het grondstoffenpaspoort en de digitalisering hiervan. Hiermee worden opdrachtgevers en opdrachtnemers in de infrabranche geholpen naar verdere verduurzaming.

Read more