0527 61 47 67
Send us an email
Support
Join newsletter
evenementen
events

Overzicht evenementen VanMeijel

Webinar | BIM als basis voor aansturing bouwproces

Beter bouwen met elkaar, meer werkplezier en een tevreden opdrachtgever. Dat kan door te bouwen met BIM. Maar… hoe kun je als bouwer op een goede manier BIM-men tijdens de werkvoorbereiding én uitvoering van een project?

Webinar | De digitale bouwplaats met Metacom Online

Om de dagelijkse administratieve werkzaamheden op de bouwplaats te vereenvoudigen, hebben wij Metacom online ontwikkeld. Met dit platform kun je op ieder moment en op elk apparaat het bouwproces nauwkeurig bewaken. Interne kosten, externe kosten en opmerkingen zijn eenvoudig te registreren in het dagrapport.

Webinar | Tips & tricks middelenplanning

We werken continu aan verbeteringen voor de middelenplanning in Metacom. Tijdens deze webinar staan we stil bij nieuwe ontwikkelingen én geven we je tips & tricks om meer uit het gebruik van het planbord te halen.

1 - 2 -  next

blog

5 redenen waarom uitvoerders actuele informatie nodig hebben tijdens hun bouwprojecten

Er komt veel kijken bij de uitvoering van een bouwproject. Zo is er veel informatie waarover gecommuniceerd wordt met verschillende personen. Een goede communicatie is belangrijk voor een mooi resultaat. Daarom is het essentieel dat iedereen beschikt over actuele informatie. In deze blog geef ik je 5 redenen waarom het beschikken over actuele informatie jouw bouwproject vooruit helpt.

Read more

case studies

Van Werven realiseert zelf procesinnovaties met Metacom Online

see the case study

news

KWP installaties kiest voor logistieke zekerheid met Metacom+

KWP installaties, gevestigd in Kraggenburg, was op zoek naar een ERP-systeem dat aansluit bij hun eigen werkwijze: flexibel, beheersbaar en toegankelijk voor iedereen. Dat heeft het bedrijf gevonden in Metacom+. KWP gebruikt het platform om te werken met een altijd actuele informatiestroom uit één bron, snel calculaties te maken, eenvoudig inkopen te doen en makkelijk de gewenste producten te leveren. Kortom, om het logistieke proces volledig te ondersteunen en efficiency te bieden waar nodig.

Read more