0527 61 47 67
Send us an email
Support
Join newsletter

to overview

Maak informatie toegankelijk met portals

Informatie - waarschijnlijk binnen jouw bedrijf ten overvloede aanwezig, maar niet altijd op het juiste moment op de juiste plek. Kritieke informatie die je nèt even nodig had gehad voor die ene afspraak, maarja.. je had het zo gauw allemaal niet gevonden.

Met Metacom+ portals is alle informatie binnen handbereik. Projectinformatie, logistieke informatie, maar ook de financiële status, alles is te vinden in de schat aan achtergrondinformatie die je al eerder ingevoerd hebt. Online gedeeld en beschikbaar op elk apparaat, zodat jij de informatie altijd bij de hand hebt.

Maar al deze gegevens wil je eigenlijk op jouw eigen manier inzichtelijk maken. Je wilt informatie samenbrengen en combineren, en weergeven hoe jij dat voor je ziet. Dat kan! Metacom+ portals geeft je de mogelijkheid om informatie naar eigen inzicht samen te voegen en weer te geven. Wat heeft portals jou te bieden?

Standaard templates flexibel invullen
Om een vliegende start te maken met portals hebben wij een aantal standaard templates gemaakt. Met deze templates staat de basis al, waardoor je meteen aan de slag kunt. Je kunt deze gewoon op zichzelf gebruiken, maar je kunt ze ook helemaal naar je eigen wens aanpassen. Templates zijn er om op door te bouwen! Door het samenstellen van eigen views bepaal je zelf wat je ziet en op welke manier. Volledig flexibel en naar eigen smaak in te vullen dus.

Wil je zelf portals bouwen, geheel naar eigen inzicht, al dan niet met informatie uit Metacom+? Dat kan ook! De portals zijn oneindig uit te breiden met nieuwe ideeën. Bijvoorbeeld een klachtenportal of een portal voor de personeelsvereniging voor het bijhouden van ledeninformatie en activiteiten. Zo hebben wij bij VanMeijel onze klantendag in een portal ondergebracht met alle bezoekers en verschillende sessies.

Effectiever samenwerken
De takenfunctionaliteit in portals is erg uitgebreid. Je kunt een workflow maken, waarbij je verschillende taken in fases achter elkaar aan verschillende mensen koppelt. Zo werk je effectiever en verloopt de communicatie voorspoedig. Van de taken die voor jou aangemaakt worden, kun je een e-mail reminder ontvangen. De e-mailfunctie is te koppelen aan je eigen e-mailaccount, zo kun je al je e-mail op één plaats beheren. De agenda items in portals verschijnen dan ook in je eigen agenda. Met de agenda in portals kun je bijvoorbeeld projecten vergaderingen plannen.

Metacom+
Portals is onderdeel van Metacom+, een abonnementsvorm op de beschikbare functionaliteiten van VanMeijel. Iedere gebruiker binnen Metacom+ heeft toegang tot portals. De verleiding is dan ook groot om meteen alles op te pakken binnen portals, maar ons advies is: begin klein.

Meer weten? Bekijk hier de sessie over Metacom+ portals tijdens Next 2016 of meld je aan voor de webinar op 16 februari 2017.

 

related blogs

{relblog:rel-blog-en-title}

{relblog:rel-blog-en-title}

De robuuste, procesgerichte opzet van Metacom zorgt ervoor dat transacties in een logische volgorde geplaatst worden, zodat je vervolgens van een calculatie of offerte tot een betaalde factuur kunt komen. Maar geeft het ERP systeem jou wel een totaalbeeld?

{relblog:rel-blog-en-title}

{relblog:rel-blog-en-title}

In de bouw worden elke dag grote hoeveelheden informatie verwerkt. Op kantoor én op de bouwplaats: overal wordt informatie bekeken, gewijzigd en toegevoegd. In de meest ideale situatie is die informatie altijd beschikbaar, correct en volledig. In de praktijk loopt de informatieverwerking vaak niet zo soepel en valt er nog een hoop te verbeteren.

Events

Webinar | De leveranciersbonnen digitaal met Metacom Online

Als bouwbedrijf koop of huur je dagelijks veel in tijdens de uitvoering van een bouwproject. Of het nu gaat om personeel, materialen of materieel: de administratie van de externe bonnen kosten veel tijd. Zeker wanneer de inkopen nog  worden gedaan met een bonnenboekje.

Read more

case studies

Van Werven realiseert zelf procesinnovaties met Metacom Online

see the case study

news

Bolkesteijn Infrastructuur B.V. slaat nieuwe weg in met Metacom+

Bolkesteijn Infrastructuur B.V. heeft een nieuwe weg ingeslagen door te kiezen voor Metacom+. Door te werken met het Metacom platform verwacht het Hoogeveense aannemersbedrijf vele efficiencyslagen te maken en klaar te zijn voor een digitale toekomst.

Read more