0527 61 47 67
Send us an email
Support
Join newsletter

blog

In 3 stappen naar papierloos werken

Metacom Online is een cloud native platform om zelf formulieren en processen te digitaliseren. Voor velen betekent dit de ontsluiting van Metacom data naar de buitenwacht.

Read more

Een nieuwe user interface: a new experience!

Afgelopen jaar stond ons jaarlijkse evenement ‘Next’ in het teken van ‘The New Experience’. Het woord ‘Experience’ heeft in het Engels meerdere betekenissen. De één is ‘beleving’, een andere is ‘ondervinden’, maar ook ‘ervaring’. Interessant, omdat ‘ervaring’ in het Nederlands ook verschillend kan worden uitgelegd. Je kunt ‘iets ervaren’, maar ook ‘ervaring in iets’ hebben. Ik denk dat met name deze laatste twee van toepassing zijn op dé verandering waar we nu mee bezig zijn: het ontwikkelen van een nieuwe user interface voor al onze producten.

Read more

Abonnement op bedrijfssoftware, of niet?

Heel langzaam begint de wereld van bedrijfssoftware op te schuiven naar een ander afrekenmodel. In de kern komt dit neer op de verschuiving van betalen voor eigendom naar betalen voor gebruik. Dit heeft grote invloed op de relatie met een softwareleverancier. Is jouw bedrijf al klaar voor de overstap?

Read more

Agile & Scrum: onze werkmethode voor productontwikkeling

Vanaf 18 januari zijn alle ontwikkelteams bij VanMeijel van start gegaan met Agile & Scrum. Dit is een methode om sneller verbeteringen én vernieuwingen voor onze software op te kunnen leveren. We geven graag een inkijkje in deze manier van werken.

Read more

previous | 4 - 5 - 6 - 7 - 8 -  next

events

Webinar | Automatisch installeren van VanMeijel producten

Bij VanMeijel willen we graag onze producten, zoals Metacom+, automatisch opleveren. Automatisch opleveren biedt vele voordelen voor de klant en voor ons.

Read more

case studies

Van Werven realiseert zelf procesinnovaties met Metacom Online

see the case study

news

Scanning optimalisatie voorraadbeheer bij Mourik Techniek

Om voorraadmutaties, inkopen en verkopen direct digitaal te verwerken, maakt bouwbedrijf Mourik gebruik van barcodescanning. Waar de vestiging Europoort van het familiebedrijf al vergevorderd is met de Materieelverhuur module, was er in Groot-Ammers nog sprake van een verouderde werkwijze. Daarom is met VanMeijel begin dit jaar een traject gestart om de Metacom inrichting binnen de verschillende vestigingen gelijk te trekken naar hetzelfde niveau, met een generieke werkwijze.

Read more