0527 61 47 67
Send us an email
Support
Join newsletter

blog

Hoe “stroomversnelling” laten slagen?

Vorige week las ik op de cobouw.nl de blog “stroomversnelling” mislukt. 'De Stroomversnelling' is een samenwerkingsverband van bouwbedrijven, corporaties en leveranciers, om meer dan honderdduizend woningen in 2020 energieneutraal te krijgen. De teller staat momenteel op ongeveer zevenhonderd. Redenen voor de mislukking worden o.a. in het gebrek aan procesdenken en samenwerking gezocht. Dat is jammer, want er zijn zoveel initiatieven en mogelijkheden om dit op orde te krijgen. Hoe kan dit initiatief alsnog slagen?

Read more

Problemen oplossen met disruptive Innovation

Een rustige periode geeft je de gelegenheid om naar de snel veranderende wereld om je heen te kijken. In die wereld hoor je steeds vaker de term “disruptive innovation”. Ofwel een vernieuwing die de bestaande markt op zijn kop zet.

Read more

Ontspan!

Eindelijk wordt het zomer in Nederland. Na een periode met veel(!) regen zien we deze week weer eens echt tropische temperaturen. Voor regio Midden-Nederland staat de bouwvak daarnaast al voor de deur en dan vakantie! Een tijd om te ontspannen.

Read more

In 3 stappen naar papierloos werken

Metacom Online is een cloud native platform om zelf formulieren en processen te digitaliseren. Voor velen betekent dit de ontsluiting van Metacom data naar de buitenwacht.

Read more

previous | 4 - 5 - 6 - 7 - 8 -  next

events

Webinar | Tips & tricks middelenplanning

We werken continu aan verbeteringen voor de middelenplanning in Metacom. Tijdens deze webinar staan we stil bij nieuwe ontwikkelingen én geven we je tips & tricks om meer uit het gebruik van het planbord te halen.

Read more

case studies

Van Werven realiseert zelf procesinnovaties met Metacom Online

see the case study

news

De Klerk: van dubbel werk naar efficiënt werken met Metacom+ en Metacom Online

De Klerk Werkendam, een landelijke speler op de civiele markt met focus op Waterbouw & Staalconstructie, heeft gekozen om met Metacom+ aan de slag te gaan. Ook gaat de organisatie de urenregistratie en inkoop-ontvangstbon digitaliseren met het Metacom Online platform. Door op deze wijze te investeren in IT gaat De Klerk bouwen aan de toekomst: op weg naar structurele verbetering en grotere efficiëntie.

Read more