0527 61 47 67
Send us an email
Support
Join newsletter

to overview

5 redenen om naar Next 2017 te gaan

Op dinsdag 14 november a.s. vindt weer ons jaarlijkse Next plaats: hét evenement voor degenen die voorop willen lopen met digitaal bouwen. Waarom je Next dit jaar niet mag missen? 5 redenen...

1. Ga aan de slag met een digitale strategie
Nieuwe technologie kun je kopen, je kunt nieuwe processen ontwerpen, maar daarmee ben je er nog niet. De mensen die er mee werken, die bepalen of de verandering een succes wordt. Kortom: formuleer een digitale strategie. Hoe je dit doet? Tijdens Next vertellen wij je het.

2. Ontmoet je collega’s uit de branche
Tijdens Next komen meer dan 200 bezoekers uit de infra en B&U branche en ook de gespecialiseerde toeleveranciers. Ontmoet en spreek met DGA’s, medegebruikers of wissel ervaringen uit met applicatiespecialisten. Next is hét moment om te netwerken met branchegenoten!

3. Ontdek de mogelijkheden van nieuwe technologieën
Internet of things, BIM, machine learning: zomaar wat ontwikkelingen die de het werken én denken in de bouw ingrijpend gaan veranderen. Tijdens Next vertellen we welke impact dit heeft op jouw bedrijf.

4. Beleef de nieuwste ontwikkelingen van Metacom
Dashboards voor projecten en financiën, online webportalen, informatie mobiel maken, werken in de cloud: wij zitten niet stil. Tijdens Next nemen wij je mee in de laatste ontwikkelingen die nu voor je beschikbaar zijn.

5. Haal meer uit je werk
Maak medewerkers productiever en elimineer onnodig werk. Nog veel papieren rompslomp? Je kunt er mee stoppen… zo houd je meer tijd over voor leuke dingen. Tijdens Next vertellen wij hoe je deze belofte kan omzetten tot werkelijkheid.

Kortom: er zijn heel veel redenen te bedenken om naar Next 2017 te gaan. Wil je op weg naar digitaal bouwen? Meld je dan aan voor misschien wel het meeste informatieve Bouw IT event van het jaar.

Ga naar www.vanmeijel.nl/next2017 om je eigen programma samen te stellen.

Tot 14 november!

events

Webinar | Automatisch installeren van VanMeijel producten

Bij VanMeijel willen we graag onze producten, zoals Metacom+, automatisch opleveren. Automatisch opleveren biedt vele voordelen voor de klant en voor ons.

Read more

case studies

Van Werven realiseert zelf procesinnovaties met Metacom Online

see the case study

news

Scanning optimalisatie voorraadbeheer bij Mourik Techniek

Om voorraadmutaties, inkopen en verkopen direct digitaal te verwerken, maakt bouwbedrijf Mourik gebruik van barcodescanning. Waar de vestiging Europoort van het familiebedrijf al vergevorderd is met de Materieelverhuur module, was er in Groot-Ammers nog sprake van een verouderde werkwijze. Daarom is met VanMeijel begin dit jaar een traject gestart om de Metacom inrichting binnen de verschillende vestigingen gelijk te trekken naar hetzelfde niveau, met een generieke werkwijze.

Read more