0527 61 47 67
Stuur ons een e-mail
Support
Aanmelden nieuwsbrief
Weverling Groenproviders
case studies

Weverling Groenproviders

Weverling gaat voor een optimale bedrijfsvoering met Metacom

Projecten bewaken en beheersen, gemaakte uren juist registreren of de kostprijs nog scherper berekenen. Directeur en eigenaar Menno Weverling: “Al onze bedrijfsprocessen komen samen in het Metacom platform, en dit werkt al jaren naar volle tevredenheid.”

Wat veel bedrijven nog niet weten, is dat Metacom ook goed aansluit bij de werkwijze van groen providers. Van het maken van een goede calculatie, tot het proces van urenregistratie en facturatie. Wanneer deze hele flow soepel en digitaal verloopt, ontstaat er meer grip op de organisatie en haar projecten, met een beter resultaat als gevolg. Dat is waar digitaliseren mee helpt en in ondersteunt.

Binnen Weverling zijn veel van deze processen inmiddels gedigitaliseerd. Maar, nu is het zeker geen tijd om achterover te leunen. Er liggen al genoeg plannen op de plank. Nieuwsgierig geworden? Bekijk dan deze video.

Weverling Groenproviders

Industrie: Groenvoorziening

Branche: Overig

Website: https://www.weverling.nl/

In het kort:

Met de natuur als inspiratiebron draagt Weverling Groenproviders al ruim 80 jaar bij aan het ontwikkelen, behouden en onderhouden van een groene(re) leefomgeving waarin mensen prettig wonen, werken en leven. Woningcorporaties, gemeenten, bedrijven, (semi)overheden, begraafplaatsen, recreatieparken en onderwijs- en zorginstellingen zijn sectoren waarvoor zij met in totaal ca. 100 medewerkers een scala aan groenactiviteiten uitvoeren. De hoofdvestiging van het familiebedrijf bevindt zich in Monster, daarnaast bevindt zich ook een vestiging in Rotterdam, Den Haag en later dit jaar nog in Alphen aan den Rijn.

Deel via:

quote by: André Bakker - Financieel manager bij Weverling

“Onze binnen- en buitendienst staan goed met elkaar in verbinding. De voormannen en voorvrouwen kunnen op de projecten direct via de app hun uren, gebruikte materialen en machines boeken. Deze registraties verschijnen vervolgens direct bij de administratie, waardoor dit snel verwerkt kan worden. Dit is essentieel voor een goede projectbewaking en tijdige facturatie.”

André Bakker - Financieel manager bij Weverling

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden met Metacom?

Maak een afspraak met ons voor een digitale ontmoeting.

blog

Materieelbeheer.header_.png

Het belang van goede materieelbeheer software | 4 redenen

Materieel is één van de meest kostbare activa binnen jouw organisatie. Om mens en materieel optimaal in te zetten is een goede planning belangrijk. Maar, daarvoor heb je wel controle en zichtbaarheid over het beschikbare materieel nodig. In deze blog lees je waarom goede materieelbeheer software hierbij onmisbaar is.

Lees verder

Evenementen

Materieelverhuur_klein

Webinar | Materieelverhuur in Metacom: een optimaal proces

Materiaal en materieel zijn kostbare activa binnen jouw organisatie. Dit wil je goed kunnen beheren, om het zo optimaal mogelijk in te zetten. Waar is het, wat kost het, wat zijn de opbrengsten? Optimaliseer daarom je materieelverhuur proces met Metacom.

Lees verder

nieuws

Recyclepro.artikel_(1)_.png

Veelzijdig familiebedrijf zet in op papierloos werken

Ruim twaalf jaar geleden al zette Reko Raalte de eerste stappen om met behulp van software van VanMeijel interne processen verder te stroomlijnen. Het veelzijdige familiebedrijf maakt nu met diezelfde ICT-partner een verdere digitaliseringsslag en kan op bijna alle afdelingen volledig papierloos werken.

Lees verder