0527 61 47 67
Stuur ons een e-mail
Support
Aanmelden nieuwsbrief
United Installaties
case studies

United Installaties

Geen enorme papierstroom, maar digitaal werken in Metacom

Het is Hasselt gevestigde United Installaties timmert sinds de oprichting in juli 2020 stevig aan de weg, en heeft vele mooie projecten in het vooruitzicht. Het bedrijf stond voor twee uitdagingen: het vinden van de juiste vakmensen en digitalisering. 

Hoe krijgen wij onze informatie op de bouwplaats?” vroeg Martijn van der Klocht, directeur bij United Installaties, zich af. Belangrijk, omdat het essentieel is dat de monteurs in het werkveld werken met realtime informatie. Daarbij wilde United Installaties papier elimineren. Via een collega installateur kwam het bedrijf in contact met VanMeijel. Gezamenlijk is geïnventariseerd welke informatie en processen United Installaties wilde digitaliseren en automatiseren. Nu gebruikt het bedrijf Metacom voor calculaties en de projectbewaking. In de toekomst streeft United installaties er naar om ook de financiële registraties en urenregistratie te digitaliseren.

United Installaties

Industrie: Bouwnijverheid

Branche: Installatiebranche

Website: https://www.unitedinstallaties.nl/

In het kort:

Met veel ervaring in installatietechniek is United Installaties in te schakelen voor comfortabele, duurzame en betrouwbare installaties. Het bedrijf verzorgt W- en E installaties voor de woningbouw, appartement gebouwen met bijbehorende parkeergarages en commerciële ruimten. United Installaties telt elf medewerkers.

Deel via:

quote by: Martijn van der Klocht, directeur United Installaties

“Digitaal werken brengt ons de snelheid en efficiency die wij als jong, fris bedrijf zoeken. Metacom helpt ons om te groeien.”

Martijn van der Klocht, directeur United Installaties

Ook stappen zetten naar papierloos werken?

Maak een afspraak met ons voor een digitale ontmoeting.

blog

Materieelbeheer.header_.png

Het belang van goede materieelbeheer software | 4 redenen

Materieel is één van de meest kostbare activa binnen jouw organisatie. Om mens en materieel optimaal in te zetten is een goede planning belangrijk. Maar, daarvoor heb je wel controle en zichtbaarheid over het beschikbare materieel nodig. In deze blog lees je waarom goede materieelbeheer software hierbij onmisbaar is.

Lees verder

Evenementen

Materieelverhuur_klein

Webinar | Materieelverhuur in Metacom: een optimaal proces

Materiaal en materieel zijn kostbare activa binnen jouw organisatie. Dit wil je goed kunnen beheren, om het zo optimaal mogelijk in te zetten. Waar is het, wat kost het, wat zijn de opbrengsten? Optimaliseer daarom je materieelverhuur proces met Metacom.

Lees verder

nieuws

Recyclepro.artikel_(1)_.png

Veelzijdig familiebedrijf zet in op papierloos werken

Ruim twaalf jaar geleden al zette Reko Raalte de eerste stappen om met behulp van software van VanMeijel interne processen verder te stroomlijnen. Het veelzijdige familiebedrijf maakt nu met diezelfde ICT-partner een verdere digitaliseringsslag en kan op bijna alle afdelingen volledig papierloos werken.

Lees verder