0527 61 47 67
Stuur ons een e-mail
Support
Aanmelden nieuwsbrief
United Installaties
case studies

United Installaties

Geen enorme papierstroom, maar digitaal werken in Metacom

Het is Hasselt gevestigde United Installaties timmert sinds de oprichting in juli 2020 stevig aan de weg, en heeft vele mooie projecten in het vooruitzicht. Het bedrijf stond voor twee uitdagingen: het vinden van de juiste vakmensen en digitalisering. 

Hoe krijgen wij onze informatie op de bouwplaats?” vroeg Martijn van der Klocht, directeur bij United Installaties, zich af. Belangrijk, omdat het essentieel is dat de monteurs in het werkveld werken met realtime informatie. Daarbij wilde United Installaties papier elimineren. Via een collega installateur kwam het bedrijf in contact met VanMeijel. Gezamenlijk is geïnventariseerd welke informatie en processen United Installaties wilde digitaliseren en automatiseren. Nu gebruikt het bedrijf Metacom voor calculaties en de projectbewaking. In de toekomst streeft United installaties er naar om ook de financiële registraties en urenregistratie te digitaliseren.

United Installaties

Industrie: Bouwnijverheid

Branche: Installatiebranche

Website: https://www.unitedinstallaties.nl/

In het kort:

Met veel ervaring in installatietechniek is United Installaties in te schakelen voor comfortabele, duurzame en betrouwbare installaties. Het bedrijf verzorgt W- en E installaties voor de woningbouw, appartement gebouwen met bijbehorende parkeergarages en commerciële ruimten. United Installaties telt elf medewerkers.

Deel via:

quote by: Martijn van der Klocht, directeur United Installaties

“Digitaal werken brengt ons de snelheid en efficiency die wij als jong, fris bedrijf zoeken. Metacom helpt ons om te groeien.”

Martijn van der Klocht, directeur United Installaties

Ook stappen zetten naar papierloos werken?

Maak een afspraak met ons voor een digitale ontmoeting.

blog

Schermafbeelding_2021-06-16_om_15.06.16.png

Metacom, hét planningsprogramma voor de bouw

Het opzetten van een goede bouwplanning wordt door veel bedrijven nog als moeilijk ervaren. Als het al gedaan wordt, dan is het vaak omdat de opdrachtgever het eist. Een goed planningsprogramma voor bouwbedrijven helpt niet alleen om overzicht te creëren voor alle partijen, het kan je ook helpen om kosten te besparen en risico's te elimineren. In deze blog vertel ik je wat Metacom hét planningsprogramma maakt voor bouwbedrijven.

Lees verder

Evenementen

Eve e e

Evenementen

Lees verder

nieuws

Header_WKB_VanMeijel

De nieuwe Wet Kwaliteitsborging is jouw bedrijf er klaar voor?

Het duurt nog even, maar op 1 juli 2022 treedt de Wet Kwaliteitsborging voor de Bouw (WKB) in werking. De wet is bedoeld voor het verbeteren van de bouwkwaliteit en het bouwtoezicht, om zo bouwfouten te minimaliseren. Onze software kan jou helpen met het opbouwen van een online dossier. Dat kan namelijk simpeler, denken wij.

Lees verder