0527 61 47 67
Stuur ons een e-mail
Support
Aanmelden nieuwsbrief
United Installaties
case studies

United Installaties

Geen enorme papierstroom, maar digitaal werken in Metacom

Het is Hasselt gevestigde United Installaties timmert sinds de oprichting in juli 2020 stevig aan de weg, en heeft vele mooie projecten in het vooruitzicht. Het bedrijf stond voor twee uitdagingen: het vinden van de juiste vakmensen en digitalisering. 

Hoe krijgen wij onze informatie op de bouwplaats?” vroeg Martijn van der Klocht, directeur bij United Installaties, zich af. Belangrijk, omdat het essentieel is dat de monteurs in het werkveld werken met realtime informatie. Daarbij wilde United Installaties papier elimineren. Via een collega installateur kwam het bedrijf in contact met VanMeijel. Gezamenlijk is geïnventariseerd welke informatie en processen United Installaties wilde digitaliseren en automatiseren. Nu gebruikt het bedrijf Metacom voor calculaties en de projectbewaking. In de toekomst streeft United installaties er naar om ook de financiële registraties en urenregistratie te digitaliseren.

United Installaties

Industrie: Bouwnijverheid

Branche: Installatiebranche

Website: https://www.unitedinstallaties.nl/

In het kort:

Met veel ervaring in installatietechniek is United Installaties in te schakelen voor comfortabele, duurzame en betrouwbare installaties. Het bedrijf verzorgt W- en E installaties voor de woningbouw, appartement gebouwen met bijbehorende parkeergarages en commerciële ruimten. United Installaties telt elf medewerkers.

Deel via:

quote by: Martijn van der Klocht, directeur United Installaties

“Digitaal werken brengt ons de snelheid en efficiency die wij als jong, fris bedrijf zoeken. Metacom helpt ons om te groeien.”

Martijn van der Klocht, directeur United Installaties

Ook stappen zetten naar papierloos werken?

Maak een afspraak met ons voor een digitale ontmoeting.

blog

header-blog-IFA.png

Minimaliseer bedrijfsgrenzen met IFA Online

“Niemand is een eiland door zichzelf omsloten”, zo dichtte John Donne in de zeventiende eeuw. Een universele waarheid die niet alleen geldt voor mensen, maar ook voor organisaties, zoals bouwbedrijven. Ook bouwbedrijven staan nooit op zichzelf, er zijn altijd en op elk niveau verbindingen met opdrachtgevers, leveranciers en overheidsinstanties. Zo heeft bijvoorbeeld de crediteurenadministratie te maken met crediteuren die willen weten wat de status is van hun openstaande inkoopfacturen. Wij hebben een oplossing die hierbij helpt: IFA Online.

Lees verder

Evenementen

nieuws

Header_GWWmagazine

Bouwen kan simpeler met digitalisering, standaardisering en integratie | GWW Magazine

Bouwen is best complex. Als bouwbedrijf in de grond-, weg-, waterbouw branche wil je faalkosten reduceren, inzicht en grip hebben op je projecten en efficiënter werken. Al een hele uitdaging op zich. Maar daarnaast zorgen maatschappelijke uitdagingen als de coronacrisis, de PFAS- en stikstofcrisis, de energietransitie, het aanhoudend personeelstekort en de noodzaak om duurzaam en circulair te bouwen voor nóg meer uitdagingen. Maar bouwen kan simpeler, volgens Theo van Meijel, directeur bij VanMeijel Automatisering.

Lees verder