0527 61 47 67
Stuur ons een e-mail
Support
Aanmelden nieuwsbrief
United Installaties
case studies

United Installaties

Geen enorme papierstroom, maar digitaal werken in Metacom

Het is Hasselt gevestigde United Installaties timmert sinds de oprichting in juli 2020 stevig aan de weg, en heeft vele mooie projecten in het vooruitzicht. Het bedrijf stond voor twee uitdagingen: het vinden van de juiste vakmensen en digitalisering. 

Hoe krijgen wij onze informatie op de bouwplaats?” vroeg Martijn van der Klocht, directeur bij United Installaties, zich af. Belangrijk, omdat het essentieel is dat de monteurs in het werkveld werken met realtime informatie. Daarbij wilde United Installaties papier elimineren. Via een collega installateur kwam het bedrijf in contact met VanMeijel. Gezamenlijk is geïnventariseerd welke informatie en processen United Installaties wilde digitaliseren en automatiseren. Nu gebruikt het bedrijf Metacom voor calculaties en de projectbewaking. In de toekomst streeft United installaties er naar om ook de financiële registraties en urenregistratie te digitaliseren.

United Installaties

Industrie: Bouwnijverheid

Branche: Installatiebranche

Website: https://www.unitedinstallaties.nl/

In het kort:

Met veel ervaring in installatietechniek is United Installaties in te schakelen voor comfortabele, duurzame en betrouwbare installaties. Het bedrijf verzorgt W- en E installaties voor de woningbouw, appartement gebouwen met bijbehorende parkeergarages en commerciële ruimten. United Installaties telt elf medewerkers.

Deel via:

quote by: Martijn van der Klocht, directeur United Installaties

“Digitaal werken brengt ons de snelheid en efficiency die wij als jong, fris bedrijf zoeken. Metacom helpt ons om te groeien.”

Martijn van der Klocht, directeur United Installaties

Ook stappen zetten naar papierloos werken?

Maak een afspraak met ons voor een digitale ontmoeting.

blog

Header_Calculatie_Michael2.png

Calculatie software en een konijnenhok

Sinds een paar maanden heb ik twee nieuwe gezinsleden. Twee mannetjes. Een bruine. En een grijs/witte. Konijnen, voor de volledigheid. Ze heten Nacho en Ginny. Namen die hoogstpersoonlijk zijn bedacht door mijn jongste dochter van zeven. Omdat ze nacho’s zo lekker vindt. Voor het andere konijn had ze eerst nog Oreo in gedachten. Maar leuker nog was een naam van iets dat mama zo lekker vindt. Dus Nacho en Ginny it is.

Lees verder

Evenementen

CONNECT_Emailhandtekening_600px.png

VanMeijel Connect | digitaal evenement | 13.00 - 15.30 uur

Save the date voor ons digitale event: 'VanMeijel Connect'.

Lees verder

nieuws

PeterTheoVanMeijel_Connect2

Cobouw artikel | Op zoek naar verbinding tussen mensen, processen en techniek | VanMeijel Connect

Samen met VanMeijel als een raket van start met verdere digitalisering? Bezoek dan eerst VanMeijel Connect: the lift off. Dit digitale evenement voor relaties vindt plaats op dinsdag 9 november van 13:00-15:30 uur. Je leert er alles over digitalisering in de bouw. Wat zijn de trends en hoe kan VanMeijel jou daarbij helpen?

Lees verder