0527 61 47 67
Stuur ons een e-mail
Support
Aanmelden nieuwsbrief
De Klerk Werkendam
case studies

De Klerk Werkendam

De Klerk ervaart rust op financieel gebied met Metacom+ Projecten

In control met Metacom+ Projecten
Met de divisies De Klerk Waterbouw, De Klerk Staalconstructie, Labujere Staalbouw en Labrujere Services kenmerkt het bedrijf zich als vooruitstrevend en innovatief met een grote diversiteit aan activiteiten, die veelal met eigen materieel en mensen worden uitgevoerd. Met de verschillende disciplines (Waterbouw, Staalbouw en Werktuigbouw) in huis, kan de Klerk haar opdrachtgevers de volledige controle over hun project bieden. Maar hoe houd je zelf de controle over de verschillende projecten heen? 

De Klerk werkte tot kort geleden nog veelal op papier of in verschillende systemen. Het resultaat? Een proces met een lange doorlooptijd en een vergrote kans op fouten. De betrouwbaarheid van de projectbewaking was hierdoor laag en de cijfers niet actueel waardoor sturing van de projecten beperkt mogelijk was. Daar moest verandering in komen. 

Nu is het proces van A-Z gedigitaliseerd. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een digitale verwerking van de in- en verkoopfacturen, een digitale registratie van inkoopcontracten, digitale ontvangstbonnen en digitale verwerking van uren van personeel en materieel. De komst van Metacom+ Projecten brengt vele voordelen met zich mee. Projectrapportages zijn bijvoorbeeld flexibel. Maandelijks worden de resultaten besproken aan de hand van relevante KPI’s. Niels: ‘’De projecten zijn nu financieel onder controle.’’

In bovenstaande video vertellen Henry Schaap (directeur Waterbouw), Niels Korevaar (financieel manager) en Koen Cornelissen (business controller) hoe de komst van Metacom+ Projecten zorgde voor rust en overzicht op het gebied van projectbewaking.  

De Klerk Werkendam

Industrie: Bouwnijverheid

Branche: GWW

Website: https://www.deklerkbv.nl/nl/

In het kort:

De Klerk Werkendam is een aannemingsbedrijf in de Grond-, Weg- en Waterbouw en richt zich voornamelijk op de (constructieve) waterbouw in Nederland. Als Nederlandse waterbouwexperts draagt de Klerk zorg voor de verbinding tussen land en water. De Klerk levert diensten als het ontwerpen, voorbereiden en uitvoeren van waterbouwkundige projecten, maar ook producten als bruggen en sluizen, kades, afmeervoorzieningen, remmingwerken en equipment voor de offshore.

Deel via:

quote by: Niels Korevaar

“Een groot voordeel is de flexibiliteit in het rapportageformat. Met Metacom+ Projecten kunnen we voor de verschillende business units van de Klerk een op maat gemaakte rapportage maken. Zo hebben we inzicht in de relevante zaken bij een project in een bepaalde tak van sport.

Niels Korevaar

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden met Metacom+ Projecten?

Maak een afspraak met ons voor een digitale ontmoeting.

blog

Header_Connect_5Redenen1.png

Meld je nu aan voor ‘VanMeijel Connect: the lift off’

Wellicht heb je het al voorbij zien komen, op dinsdag 9 november organiseert VanMeijel voor de tweede keer een digitaal event: Connect - the lift off. Mocht je je nog niet aangemeld hebben en nog wat redenen nodig hebben om je over de streep te trekken, lees dan verder. We geven je 5 redenen waarom je dit event absoluut niet wilt missen.

Lees verder

Evenementen

workshop_metacomonline.png

Workshop Metacom Online in Emmeloord | modelleer zelf een bedrijfsproces | nog 2 plekken beschikbaar!

Wil je leren hoe je zelf papieren werkprocessen kunt digitaliseren of apps kunt bouwen? Je bent welkom bij deze workshop.

Lees verder

nieuws

Header_Terugblik_Connect

Succesvol digitaal event ‘VanMeijel Connect’

Dinsdag 9 november stond in het teken van VanMeijel Connect: the lift off. Een online variant van ons jaarlijkse relatie evenement. Deelnemers konden hun eigen programma samenstellen, netwerken door te chatten of een kijkje nemen op het digitale beursplein. Al met al: een geslaagde middag!

Lees verder