0527 61 47 67
Stuur ons een e-mail
Support
Aanmelden nieuwsbrief
Roos Groep
case studies

Roos Groep

Alle bedrijfsprocessen van Roos Groep digitaal

Onder de gezamenlijke naam Roos Groep zijn verschillende B.V’s gebundeld met als doel: duurzaam ondernemen en het garanderen van de hoogste kwaliteit en veiligheid. Naast duurzaamheid is digitalisering een belangrijke pijler in de bedrijfsvoering. En daar hebben zij in de afgelopen jaren flinke stappen in gezet met behulp van het Bizzstream platform. 

Vijf jaar geleden werd er nog veel geregistreerd op papier. Urenbriefjes, werkbonnen of inkoopfacturen, een digitale werkwijze was nog niet echt sprake van. Roos Groep koos ervoor om zelf verschillende processen te modelleren op het Bizzstream platform. En dat werpt zijn vruchten af. De mogelijkheden zijn namelijk eindeloos. Van digitale urenbriefjes tot het melden van schade of reparaties aan het materieel; alles verloopt nu digitaal.  

In bovenstaande video vertellen Tom Roos (operationeel directeur), Bertil van de Laar (uitvoerder), Bert Solias (uitvoerder) en Johan de Leeuw (ZZP’er, ingehuurd door Roos Groep) hoe Bizzstream bijdraagt aan het vereenvoudigen van hun werkzaamheden. 

Roos Groep

Industrie: Bouwnijverheid

Branche: GWW

Website: https://roosgroep.nl/

In het kort:

De Roos Groep is, net als VanMeijel, een echt familiebedrijf. Ze zijn specialist in Nederland en België op het gebied van de aanleg van cementbeton-, betonverhardingen en infrastructurele werkzaamheden. Elk onder Roos Groep opererend bedrijf heeft zijn eigen specialisatie op het gebied van de grondbouw, wegenbouw of waterbouw. Op deze manier hebben wij zowel expertise van de algemene wegenbouw en grondverzet als kennis van zaken van (cement)betonverhardingen in huis.

Deel via:

quote by: Tom Roos - Operationeel directeur bij Roos Groep

“Door onze bedrijfsprocessen te digitaliseren met Bizzstream kunnen we meer sturen op data in plaats van onderbuikgevoel. Daarnaast zorgt het ervoor dat we minder hoeven te focussen op administratie en meer op een goede uitvoering van het werk.

Tom Roos - Operationeel directeur bij Roos Groep

blog

Digitalisering.header-(1)_(1)_.png

3 uitdagingen voor de bouw & de rol van digitalisering

Een enorm woningtekort , duurzaamheid en te weinig personeel: de komende jaren staat de bouw een enorme opgave te wachten. Hoe ga je om met deze uitdagingen? In deze blog zoomen we verder in op deze drie grote uitdagingen en ontdek je welke rol digitalisering hierbij speelt.

Lees verder

Evenementen

Materieelverhuur_klein

Webinar | Materieelverhuur in Metacom: een optimaal proces

Materiaal en materieel zijn kostbare activa binnen jouw organisatie. Dit wil je goed kunnen beheren, om het zo optimaal mogelijk in te zetten. Waar is het, wat kost het, wat zijn de opbrengsten? Optimaliseer daarom je materieelverhuur proces met Metacom.

Lees verder

nieuws

VanVelsen-mtco

Digitaliseren van kritische bedrijfsprocessen essentieel voor veel bedrijven in de gww | Van Velsen Reflectielijnen

“Duizenden werkopdrachten per jaar en een veelvoud aan werkdocumenten die van de buiten- naar de binnendienst gaan en verwerkt moesten worden. Dat kan handiger”, dacht Jasper van Wilsem, controller bij Van Velsen Reflectielijnen (VVR). Het bedrijf is gespecialiseerd in het aanbrengen van belijning en markering. Vanaf 2018 heeft VVR met Van Meijel Automatisering een ware professionaliseringsslag ingezet, waarbij diverse documentstromen gedigitaliseerd zijn, waaronder het werkbonnenproces.

Lees verder