0527 61 47 67
Stuur ons een e-mail
Support
Aanmelden nieuwsbrief
filter
brance
werkgebieden
product
resultaten 19/19

blog

“Gij zult uw klant een toolkit aanbieden” | Blog Frans van Meijel

Dit was de kop van de bijlage over innovatie, leiderschap en technologie van het FD van afgelopen zaterdag 3 juni. Een kop die meteen aanleiding gaf om het artikel uitgebreid te gaan lezen. De strekking van het artikel is dat als je wilt innoveren, je een aantal zaken anders aan moet pakken dan gebruikelijk is.

Lees verder

Evenementen

Webinar | Procesgericht werken in Metacom met procesbladen

In Metacom is veel functionaliteit beschikbaar voor vele processen. De functies worden veelal opgestart via verschillende menupaden. Het is voor de gebruiker daarom niet altijd duidelijk welke functionaliteit in het menu, bij welk proces hoort. Laat staan de volgorde van functies die gehanteerd worden in een proces. Dit kan echter eenvoudig worden opgelost met de procesbladen. In deze webinar leggen wij uit hoe je dit zelf kunt inrichten in Metacom, zodat gebruikers meer gemak én overzicht hebben.

Lees verder

nieuws

Nieuwe webinars in aantocht

Tijdens de webinars van afgelopen weken hebben ruim 200(!) enthousiaste klanten deelgenomen. Grote kans dat het ook jou niet ontgaan is wat we allemaal organiseren. In een webinar praten we je in slechts 30 minuten bij over de meest uiteenlopende, actuele onderwerpen. En dat vanuit je luie stoel!

Lees verder