{header:alt}


Bouw mee aan hét informatiesysteem van de toekomst!

Heb jij interesse in innovatie en technologie? Kom dan naar onze inhousedag op donderdag 8 februari a.s. Wij zoeken talenten die mee willen bouwen aan hét informatieplatform van morgen. 

 

Check het programma

Kom kijken wat we doen.
Tijdens de inhousedag op ons kantoor in Eindhoven neem je een kijkje in de keuken van digitaal bouwen. Op deze dag laten we jou op een informele manier kennismaken met VanMeijel: onze werkzaamheden, onze mensen en de vraagstukken die wij in de praktijk tegenkomen. Maar vooral: de mogelijkheden die VanMeijel jou te bieden heeft. Onze collega’s staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Zo krijg jij een beter beeld van ons bedrijf en onze uitdagingen. We sluiten de dag af met een borrel en hapje.

 

Welkom in onze wereld

Bouw en IT zit in onze genen. Internet of Things, BIM, machine learning: technologie is de toekomst. Door te innoveren met de nieuwste technieken maken wij de bouw digitaal. 

Download brochure

Kickstart van jouw carrière

Bij VanMeijel kun je jouw carrière starten, afstuderen, stage lopen of zelfs een bijbaan vinden. We zijn benieuwd naar jouw talent, ambities en ideeën.

Vacatures

Adres & contact

Het adres van onze nieuwe vestiging is: Lichttoren 32, 5611 BJ Eindhoven. Meer weten? Neem dan contact op met Daniëlle Stout via 0527 - 614767 of per mail. Je kunt ons ook vinden op Facebook, Twitter en LinkedIn

Routebeschrijving

Hebben we je nieuwsgierig gemaakt?

Meld je aan voor de inhousedag!

Aanmelden