0527 61 47 67
Stuur ons een e-mail
Support
Aanmelden nieuwsbrief

naar overzicht

Dit zijn de 5 meest gelezen blogs van 2021

Meestgelezenblogs_vanmeijel_2021

Het einde van het jaar nadert: tijd om terug te blikken. Bijvoorbeeld op de blogs die we in het afgelopen jaar hebben geschreven. Van nieuwe technologieën tot trends in de markt en uiteenlopende ervaringen. We maken de balans voor je op: wat zijn dé vijf best gelezen blogs van 2021?

1. Vijf trends in de bouwsector in 2021
Een blog met een terug- en vooruitblik, 2020 was op zijn minst gezegd een enerverend jaar. Wat kon je als bouwer doen om van 2021 een goed jaar te maken? Waar liggen kansen? We hebben destijds vijf trends voor je op een rijtje gezet. 

2. Vijf essentiële aandachtspunten bij organisatieverandering
Een digitale transformatie is niet zomaar iets: digitaliseren doe je er niet ‘even bij’. Een verandering vraagt om nieuw gedrag, en dat kost tijd én aandacht. In deze blog geeft Marloes je vijf essentiële aandachtspunten bij organisatieverandering.

3. Cost control: de opvolger van Excel in projectbewaking
Projectbewaking is een belangrijk onderdeel in het bouwproces. Vaak worden hier nog losse berekeningen en lijstjes in spreadsheets voor bijgehouden. Dát is nu verleden tijd. Krijg grip op jouw projecten met de opvolger van Excel: Cost Control. 

4. De speciebult | Column | Jacob Koffeman
De bouwvak is aangebroken… tijd voor een vakantiecolumn. Directeur Jacob Koffeman blikt terug naar zijn jeugd en vertelt over zijn vader, die stukadoor was, met een steeds groter wordende speciebult… nieuwsgierig? Lees het hele verhaal hier. 

5. Vier (beste) redenen om werkbonnen te digitaliseren
We sturen online berichten naar elkaar, bestellen producten in onze favoriete webshop, of betalen rekeningen met een ‘tikkie’. We leven in een digitale wereld. Toch zien we dat uren nog vaak via papieren werkbonnen geregistreerd worden. Dat kan beter. Wij geven je vier redenen om nu je werkbonnen te digitaliseren. 
 

gerelateerde blogs

Evenementen

Webinar_materieelverhuur_klein

Webinar | Materieelverhuur in Metacom: een optimaal proces

Materiaal en materieel zijn kostbare activa binnen jouw organisatie. Dit wil je goed kunnen beheren, om het zo optimaal mogelijk in te zetten. Waar is het, wat kost het, wat zijn de opbrengsten? Optimaliseer daarom je materieelverhuur proces met Metacom.

Lees verder

case studies

Realtime inzicht in logistieke planning

bekijk de case study

nieuws

VanVelsen-mtco

Digitaliseren van kritische bedrijfsprocessen essentieel voor veel bedrijven in de gww | Van Velsen Reflectielijnen

“Duizenden werkopdrachten per jaar en een veelvoud aan werkdocumenten die van de buiten- naar de binnendienst gaan en verwerkt moesten worden. Dat kan handiger”, dacht Jasper van Wilsem, controller bij Van Velsen Reflectielijnen (VVR). Het bedrijf is gespecialiseerd in het aanbrengen van belijning en markering. Vanaf 2018 heeft VVR met Van Meijel Automatisering een ware professionaliseringsslag ingezet, waarbij diverse documentstromen gedigitaliseerd zijn, waaronder het werkbonnenproces.

Lees verder