0527 61 47 67
Stuur ons een e-mail
Support
Aanmelden nieuwsbrief

blog

In 3 stappen naar papierloos werken

Metacom Online is een cloud native platform om zelf formulieren en processen te digitaliseren. Voor velen betekent dit de ontsluiting van Metacom data naar de buitenwacht.

Lees verder

U de vraag, wij het antwoord

Onze Customer Care is een van de belangrijkste afdelingen van VanMeijel. Met een team van zeven medewerkers staan wij doordeweeks van 8:00 uur tot 17:30 uur voor je klaar.

Lees verder

Een nieuwe user interface: a new experience!

Afgelopen jaar stond ons jaarlijkse evenement ‘Next’ in het teken van ‘The New Experience’. Het woord ‘Experience’ heeft in het Engels meerdere betekenissen. De één is ‘beleving’, een andere is ‘ondervinden’, maar ook ‘ervaring’. Interessant, omdat ‘ervaring’ in het Nederlands ook verschillend kan worden uitgelegd. Je kunt ‘iets ervaren’, maar ook ‘ervaring in iets’ hebben. Ik denk dat met name deze laatste twee van toepassing zijn op dé verandering waar we nu mee bezig zijn: het ontwikkelen van een nieuwe user interface voor al onze producten.

Lees verder

Abonnement op bedrijfssoftware, of niet?

Heel langzaam begint de wereld van bedrijfssoftware op te schuiven naar een ander afrekenmodel. In de kern komt dit neer op de verschuiving van betalen voor eigendom naar betalen voor gebruik. Dit heeft grote invloed op de relatie met een softwareleverancier. Is jouw bedrijf al klaar voor de overstap?

Lees verder

vorige | 5 - 6 - 7 - 8 - 9 -  volgende

evenementen

Webinar | Automatisch installeren van VanMeijel producten

Bij VanMeijel willen we graag onze producten, zoals Metacom+, automatisch opleveren. Automatisch opleveren biedt vele voordelen voor de klant en voor ons.

Lees verder

case studies

Van Werven realiseert zelf procesinnovaties met Metacom Online

bekijk de case study

nieuws

Het gemak van digitaal factureren

Dagelijks gaan bij bouwbedrijven talloze facturen de deur uit. Vaak loopt deze facturering nog via papier. Deze handmatige verwerking zorgt voor veel onnodig administratief werk. Waarom dus niet overstappen op digitaal factureren? Het is sneller, makkelijker en scheelt veel werk. Digitaal facturen wordt steeds meer de standaard. Ook Metacom ondersteunt deze oplossing.

Lees verder